покани

Начало | покани | До края на август в Бургас ви очаква изложба с големи живи пеперуди

До края на август в Бургас ви очаква изложба с големи живи пеперуди

Аз детето | 2022-07-08

До края на август в Бургас ви очаква изложба с големи живи пеперуди

Любимата на всички деца – изложба на живи тропически пеперуди, а тази година с допълнение от колекция от големи български и чуждестранни кристали, отвори врати. Яйца, гъсеници, какавиди, пеперуди – пълната метаморфоза на красивите насекоми може да бъде видяна от всички посетители на изложбата на живи тропически пеперуди в Експоцентър „Флора“. Наситено, пъстро и живо преживяване, което накара да се усмихнат стотици бургазлии и гости на града през последните няколко години.

Кръглата зала отново ще събере най-пъстрите живи платна, рисувани от природата, в периода до 31.08.2022 г.

Приятна изненада тази година ще носят и подредените специално за събитието големи български и чуждестранни кристали. Колекцията от планински кристали, манганокалцит, кварц и други, която може да бъде разгледана по време на изложбата, е на Александър Янев. Акцент сред експонатите е огромен аметист от Южна Америка, който ще бъде показан за първи път в Бургас.

Изложбата ще е отворена за посетители всеки ден от 09:00 до 19:00 часа.

Входът за пенсионери и учащи е 2 лева, а за възрастни – 5 лв. За групови посещения е предвиден семеен билет на цена 8 лева, а деца под 7 години и хора с увреждания ще разглеждат изложбата безплатно.

Photo by Sian Cooper on Unsplash

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град