Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Steam пусна лични резултати за 2023 година на потребителите – вижте и вашите

Steam пусна лични резултати за 2023 година на потребителите – вижте и вашите

Аз детето | 2023-12-26

Steam пусна лични резултати за 2023 година на потребителите – вижте и вашите

След гейминг подразделенията на Sony, Microsoft и Nintendo, Valve също започна да обобщава резултатите от 2023 година. Потребителите на Steam имат достъп до страница с персонален избор на статистика. На страницата има доста много данни: в допълнение към игрите, на които потребителят е прекарал най-много време и статистика за постиженията, Valve предлага да разберете вашите най-популярни жанрове, броя на игралните сесии за отделните игри и колко дни подред сте играли.

Steam пусна този отчет като Steam Replay 2022 в края на декември 2022 г. и го прави отново през 2023 г. Steam обаче промени името от Steam Replay на Steam Year in Review и също така пуска доклада около две седмици по-рано от миналата година. Ако бяхте отворили приложението Steam между 19 и 21 декември 2023 г., щяхте да видите банера Година в преглед в горната част на страницата на магазина. Ако обаче сте пропуснали това, все още можете да видите банера, ако превъртите малко надолу през декември 2023 г.

Но ако сте пропуснали банера и не можете да го намерите, трябва да видите съобщението за доклада във вашия регистриран в Steam имейл, при условие че не сте се отписали от имейл бюлетина на Steam или сте блокирали имейли в Gmail.

Прегледът на годината на Steam ви позволява да видите игрите, които сте харесали през 2023 г. С тези данни ще разберете какъв тип геймър сте, което ще ви помогне да прецените на кои заглавия да внимавате въз основа на това, което харесвате. Или можете да видите какви игри ви липсват и може би да опитате нови жанрове за 2024 г.

Споделете вашите резултати в коментарите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град