Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Станете пирати и изградете своя собствена пиратска империя с Republic of Pirates

Станете пирати и изградете своя собствена пиратска империя с Republic of Pirates

Аз детето | 2023-12-04

Станете пирати и  изградете своя собствена пиратска империя с Republic of Pirates

Искате ли да бъдете пират, но без да сте на кораб, който да се люлее и да не сте извън закона наистина? А какво ще кажете не просто да сте пират, а да си направите своя Тортуга? Какво е това ли? Тортуга е остров в Карибско море, който е бил едно от трите главни пиратски пристанища на Карибите (другите са Насау на Бахамските острови и Порт Роял в Ямайка). Но вместо да ходите чак там, можете да го направите от уютния си дом с чаша чай в ръка! Как ли? Много лесно! С играта Republic of Pirates!

Republic of Pirates беше разкрита по време на PC Gaming Show: Most Wanted преди броени дни с трейлър, показващ изграждането на морски градове, управлението на пиратски екипаж и битки с кораби. Въпреки че има още хиляди игри с пирати в историята на компютърните игри, Republic of Pirates изглежда нова, вълнуваща и интересна. Създателите така са измислили всичко, че не прилича на нито една друга пиратска игра позната досега.

Вместо да се дуелирате с други пиратски капитани или да извършвате пиратски военни престъпления, Republic of Pirates иска да изградите пиратска империя, като поддържате влаковете с плячката да се движат навреме за вашите колеги. Следвайки стандарта за жанра градостроител, вие ще планирате граждански оформления, ще оптимизирате привличането на ресурси, ще управлявате назначенията на вашите работници и ще се опитвате да отговорите на нуждите на нарастващото население. Освен това ще се разширявате до нови острови и ще превземате селища.

Придържайки се към този стил, Republic ви кара да се изправите срещу съперничещи фракции и да изградите свой собствен флот от кораби, за да нападнете и завладеете моретата. Разширяването на вашата пиратска държава в Republic of Pirates ще постигате с най-важния инструмент на всеки добър пират: агресивни преговори. Ще трябва да се изправите срещу вражески флоти и да бомбардирате защитата на пристанищата им, за да завладеете други острови в открития океан. Като набляга на създаването и използването на вашия собствен флот, Republic оставя вратата отворена за много забавни възможности за игра. Оптимизирането на веригите за доставки и поддържането на вашето население щастливо е много повече като подходящо начинание в открито море, когато в крайна сметка подхранва вашето корабостроене и набези.

Видяхме само малко корабостроене и битка в разкриващия трейлър на Republic of Pirates. Различните класове кораби имат характеристики като скорост, обхват, здраве и огнева мощ, които влизат в употреба по време на стратегически атаки в реално време. Създателите обаче обещават и много повече от това, което видяхме в трейлъра, така че с нетърпение очакваме Republic of Pirates в Steam и Epic Games Store някога през 2024 г.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град