покани

Начало | покани | Arte Feastival със специален кът за деца и домашни любимци между 26 и 28 август

Arte Feastival със специален кът за деца и домашни любимци между 26 и 28 август

Аз детето | 2022-08-19

Arte Feastival със специален кът за деца и домашни любимци между 26 и 28 август

Деца и домашни любимци са добре дошли на Arte Feastival от 26 до 28 август във Велинград, заявяват организаторите от Fest Team и „КМД“. В събитието участват Заз, Емир Кустурица & The No Smoking Orchestra, N.O.H.A., Kosheen, S.A.R.S., The Cardigans, Джон Нюман, Bomfunk MC’s, Лийрой Торнхил, Delinquent Habits и Regard. „За да бъде семейната идилия пълна, тази година и всеки един член на семейството да се чувства добре и с разнообразната програма от активности, и с удобства за прекрасно преживяване. Аrte Feastival е събитие, подходящо за семейства с деца и все пак някои от заниманията, като например тези около бара, са позволени единствено за възрастните. Затова тази година във фестивалната зона ще има и Kindergarten – място, където родителите да могат да оставят хлапетата на грижите на страхотните аниматори на Arte за вечерта, в която искат да гледат любимите си изпълнители или театрална постановка, или просто да изпият спокойно питието си на бара“, разказват организаторите.

По думите им, след коментари от публиката на първото издание на фестивала, тази година Arte Feastival се превръща във фестивална територия, благоприятна и за домашни любимци. „Вярваме, че кучето е не просто най-добър приятел на човека, но и част от семейството и затова фестивалът отваря вратите си и за четириногите приятели, защото споделените моменти са още по-сладки, когато в тях присъстват и те. Разбира се, комфортът и спокойствието, както на останалите посетители, така и на стопаните и на самите домашни любимци, са сред главните цели“, допълват организаторите.

Екипът на Fest Team предлага съвети и въпроси, които ще помогнат на собствениците да преценят добре дали кучето им има подходящия характер за масово събитие със силна музика и много хора. Всеки, взел решението да сподели тридневния фестивал със своя четириног приятел, е нужно да се запознае с условията и правилата, които трябва да спазва, както и да попълни предварително декларация.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град