игри в дома

Начало | игри в дома | 3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

Аз детето | 2019-02-01

3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

Преди вечеря, преди излизане на разходка, преди ходене на кино, докато чакате останалите от семейството да се събудят в съботните и неделни дни, или пък когато сте поканили приятели нагости или на рожден ден. Тези игрички са идеални за времето, когато не искате да играете нещо, което ще отнеме много време, но все пак искате да се забавлявате. Те са състезателни и забавни, защото всяко дете обича от време на време да се конкурира с приятел, брат, сестра и да печели. Е, може и да загубите, но това не бива да ви стресира, защото в крайна сметка е само една забавна игра. Оригинална и интересна, но вместо да ви убеждаваме – направо ще ви покажем!

Пирамидата от чаши

Правили ли сте някога пирамида от пластмасови или картонени чаши? Сега е идеалният момент да опитате! Звучи лесно, но всъщност си е доста голямо предизвикателство, а когато го превърнете и в състезание – става просто голямо удоволствие. Кой ще успее да подреди по-висока пирамида от чаши за една минута без тя да падне? Има само един начин да проверите.

Баланс със зарчета

Вие или сестра ви/брат ви владеете силата на баланса и търпението по-добре. Проверете! Вземете една лъжица и всички зарчета, които имате у дома. Хванете я с ръка, а за по-големите от вас или с уста, като разбира се внимавате и кажете на другия да нарежда зарче върху зарче. Този, който успее да закрепи повече зарчета за една минута преди да паднат – печели.

Предизвикателството на лепящите се листчета

А кой от вас е по-бърз с ръцете? Лесно може да се провери – вземете си лепящи листчета и започнете да ги лепите по тялото на приятеля си. Този, който залепи повече за една минута е победител и е по-бърз. Съветваме ви обаче да не лепите по лицето, защото просто не е приятно.

Казахме ви – игричките са бързи, но са толкова забавни и интересни! А сега е време за игра.

Снимки: pixabay.com и pagingfunmums.comКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град