новини детски

Начало | новини детски | „Успели българи дават личен пример“ срещна четвъртокласници с известни родни лица

„Успели българи дават личен пример“ срещна четвъртокласници с известни родни лица

Аз детето | 2023-06-20

 „Успели българи дават личен пример“ срещна четвъртокласници с известни родни лица

Кампанията „Успели българи дават личен пример“ за поредна година срещна четвъртокласници с известни родни лица в различни сфери, които са пример със своите успехи. На 15 юни в столичното шесто основно училище „Граф Н. П. Игнатиев“ разпознаваеми и успешни личности връчиха грамоти на четвъртокласници за различни постижения в областта на образованието. Кампанията има за цел да мотивира и вдъхнови децата да учат чрез добрите примери. Виктор Дремсизов, водещ на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR бе сред почетните гости, които зарадваха децата с грамоти и лятно настроение. Заедно с Виктор активно се включиха Ивайло Захариев, Тервел Пулев, Христина Христова и Елена Карабойчева.

Популярните участници, заедно с директора на училището Адриан Николов и основателката на кампания „Успели българи дават личен пример“, Диана Николова-Миланова, връчиха на завършващите четвъртокласници грамоти за успехи в разнообразни направления на образованието, като сред наградените бяха и учители, бивайки част от основата на образователната система. На всеки от гостите бе дадена трибуна за изявление и възможността да поздрави децата и учителите за успехите им.

Водещият, който всяка сутрин събужда зрителите на Bulgaria ON AIR, Виктор Дремсизов, пожела на малчуганите шестици в живота, защото образованието е най-ценното, което може да получим. Той наблегна на образованието и основата, което то полага в житейския път.

„Образованието е като една къща и вие сега трупате всички неща, които трябва да има тази къща, за да може един ден тук да застанете и да кажете – ние сме успели със своя принос да бъдем щастливи от това, което сме“, допълни Дремсизов.

Екипът на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR застава зад кампании, които подкрепят и стимулират образованието и прокламират добрите примери. Кампанията „Успели българи дават личен пример“ се проведе с подкрепата на Министерството на образованието и науката (МОН) и Столична община.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град