интересно

Начало | интересно | Нови и интересни летни хобита

Нови и интересни летни хобита

Аз детето | 2016-08-10

Нови и интересни летни хобита

Така очакваната от всички лятна ваканция и почивка вече дойде! Тя ни носи много радост, игри, хубава почивка и интересни изживявания. За съжаление не винаги е така. Убедени сме, че няма дете на света, което поне веднъж да не му е домъчнявало за училище и за дните, в които е бил зает. И за да не се превръща лятото от нещо толкова дълго очаквано, в нещо толкова скучно има едно просто решение – намерете си хоби. Хобитата са много и най-различни, така че няма как да се оправдаете с това, че няма подходящо за вас. Ние направихме проучване, кои са най-интересните и модерни хобита за това лято, вижте ги. Може пък някое да ви хареса.

1. Рисунки в пясъка. Ако сте на море по-дълго време има идеално хоби за вас. Мокрия пясък предлага голяма сфера на дейност. Всичко, от което се нуждаете, е една пръчка. О, какви прекрасни картини могат да се получат само с пръчка и безкрайния морски пясък! Опитайте!

2. Рисуване и майсторете на предмети от зеленчуци. Ако сте убедени, че във вас живее една творческа душа - можете да се опитате да направите това. Стават невероятни, интересни, красиви и полезни произведения на изкуството.

3. Фризлайт – това е много интересна и съвсем нова техника за рисуване със... светлина. И най-важното, оказва се, че това изкуство е достъпно за всички. Ако фотоапаратът ти ви има настройки за експозиция на снимката – вземете фенерче и снимайте движението на светлината от него. Получават се красиви картини.

4. Скулптури от тиксо. Добро хоби, което не се нуждае от допълнителни разходи. Омотай, залепи и изрежи. Това е лесно!

5. Портрети от хартия. Просто поръсете малко информация за техниката за рисуване с хартия и след това можете да създадете шедьоври!
 
Хобитата обаче не са свързани само с рисуване, много хора обичат да: се грижат за красива градина или да снимат, да четат книги, да се разхождат в планините, да правят скулптури от лед или да събират различни необичайни предмети. Хобито е нещо прекрасно, особено за лятото – опитайте!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град