Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Как се става рицар – разберете от "Джъстин и Рицарите на честта"

Как се става рицар – разберете от "Джъстин и Рицарите на честта"

Аз детето | 2014-01-06

Как се става рицар – разберете от "Джъстин и Рицарите на честта"

Джъстин (озвучен от Деян Славчев-Део) живее в кралство, където властват бюрократите, а рицарите са лишени от позиция. Неговата мечта е да стане един от Рицарите на честта, какъвто е бил дядо му, но баща му Реджиналд (озвучен от Станислав Пищалов), главен съветник на Кралицата (озвучена от Таня Михайлова) държи синът му да тръгне по неговия път и да стане адвокат.

След вдъхновяващо посещение при любимата си баба (озвучена от Даринка Митова) и сбогуване с предполагаемата си възлюбена Лара (озвучена от Мина Костова), Джъстин напуска дома си и поема на поход, за да стане рицар. По пътя среща красивата и енергична Талия (озвучена от Маги Джанаварова), чудат вълшебник на име Мелкиадес (озвучен от Тошко Георгиев), красавецът сър Клорекс (озвучен от Ицо Бонин). В края на своя поход Джъстин се озовава при тримата монаси Блюхер, Легантир и Браулио. Със своите наставления и уроците, те го обучават и подлагат на изпитания според древната програма на Рицарите на честта. Макар да е неочакван кандидат за рицарското звание, Джъстин ще трябва бързо да се справи с предизвикателството, когато прокуденият бивш рицар сър Ираклио (ознучен от Ст. Сърчаджиев – Съра) и армията му, водена от Сота (озвучен от Мариян Бачев), се завръщат и заплашват да унищожат кралството.

В свят на благородници и приключения, "Джъстин и Рицарите на честта" разказва за решимостта на един младеж да осъществи мечтата си, за приятелството, честта и смелостта, с вълнуващ сюжет, изпълнен с много екшън и смях.

Гледайте "Джъстин и Рицарите на честта" но големия екран от 10-ти януари.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град