новини детски

Начало | новини детски | Горещи новини от велокрос 2012

Горещи новини от велокрос 2012

Аз детето | 2012-09-29

Горещи новини от велокрос 2012

Днес се проведе ежегодното състезание с колела на Az-deteto.bg. Тази година времето беше на страната на състезателите – беше слънчево и приятно. На тазгодишното състезание, което този път се проведе в парка „Заимов“ в София дойдоха десетки деца и родители. Някои от децата участваха, други бяха дошли, за да окажат подкрепа на своите приятелчета, братя или сестри, а трети – за които беше още рано да участват – просто да погледат и да се подготвят за бъдещите си участия. Най-нетърпеливите участници дойдоха още в 9:30 ч., за да огледат трасето и да загреят.

Състезанието започна точно в 10 ч. и беше много оспорвано. По регламент децата бяха разделени в пет възрастови групи, като първи стартираха най-малките и нетърпеливи участници – до 5-годишна възраст, а последни най-големите – от 11 до 12 години. Но при всички групи състезанието беше изключително оспорвано и вълнуващо. До последния момент не се знаеше кой точно ще пресече пръв финалната линия. Накрая всички деца, независимо дали са победили или не, останаха с приятни спомени от състезанието. Екипът на Az-deteto.bg се надява и родителите на състезателите да са прекарали приятно последния съботен ден на месец септември 2012 г.

А за да е още по-весело, нашият любезен генерален спонсор ЧЕЗ и партньорите ни от „Победа“ АД и „ДМ „България“ ЕООД бяха осигурили големи и чудесни награди за победителите и по-малки, но отново много хубави награди за всички участници. За всички присъстващи имаше и много балони и от специалните и вкусни вафли „Еверест“ на „Победа“ АД.

И както на всяко състезание е време и да кажем кой беше на първо, второ и трето място...

От групата на най-малките участници до 5 г. или както бяха по-известни по време на състезанието – жълтият отбор – на първо място завърши Мартин Аронов, на второ – Михаела Баева и трето – Емил Мингов.
В отбора на розовите (от 5 до 6 г.) първият, който пресече финала е Стоян Шукалов, втори – Иво Цветков и трети – Божидар Соколов.
В отбора на зелените (от 7 до 8 г.) класирането е: първо място Никола Зарков, второ – Георги Стефанов и трето – Давид Христов.
В групата от 8 до 10 години, по-известни като отборът на червените, на първо място завърши Лорена Пурич, на второ – Мартин Петров и на трето – Иван Стоянов.
И последни, но не и по важност са състезателите от отбора на сините – от 11 до 12 г. При тях на първо място завърши Слав Митев, на второ – Никола Иванов и на трето – Томислав Петков.
Всички те получиха специални награди от спонсорите ни и от Az-deteto.bg, както и специални грамоти.

Любезният спонсор на състезанието, ЧЕЗ, снабдяващ с електроенергия Западна България, имаше павилион, в който разясняваше как може да се заменят хартиените сметки за ток с електронни, и защо това е по-екологично, лесно и бързо.

И накрая Az-deteto.bg благодари на всички деца и родители, които дойдоха днес и направиха този велокрос толкова вълнуващ и чудесен!

 

Още снимки можете да видите тук.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град