новини детски

Начало | новини детски | Детски панаир с много забавления се провежда в София

Детски панаир с много забавления се провежда в София

Аз детето | 2012-09-21

Детски панаир с много забавления се провежда в София

По повод Денят на София на 22-ри и 23-ти септември 2012 година от 10 до 18 часа се организира "Детски панаир". Това ще е четвъртото издание на панаира и по традиция ще се проведе в Градска градина и пространство пред Народен театър „Иван Вазов”.

Организаторите от фондация "Изиарт" и Столична програма "Култура" са подготвили разнообразна програма от ателиета със свободен достъп, които ще предлагат интересни занимания за цялото семейство.
Чрез различни безплатни форми посетителите на панаира ще се докоснат до света на творчеството, културата, образованието и спорта, ще могат по забавен начин да открият едни от най-важните музеи и галерии в София. Проектът е отворен към всички желаещи да се включат и направят децата щастливи.

Ателиетата и спектаклите, които ви очакват на "Детският панаир" са разнообрази – ще има за всеки по нещо: изкуство и рисуване, готвене с Ути Бъчваров, оригами, йога, стъклопис, макиаж, стена за катерене, брейк танци, фокуси, пясъчни рисунки, робопартънс, грънчарство, тъкане, изработка на бижута, пони, цветя от салфетки, шах, фотография, мода, народни танци, бродерия, архитектурна работилница,  декопаж, изработка на животни от картон, рисунки с вода, гравюра, цирк на науката, зумба, скулптура и много други.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град