интересно

Начало | интересно | Да си направим прическа като на Пепеляшка, Елза или Анна за по-малко от пет минути

Да си направим прическа като на Пепеляшка, Елза или Анна за по-малко от пет минути

Аз детето | 2016-07-29

В една известна песничка, която се пее в повечето приказни филми, се казва: „Ако искаш да си принцеса, то трябва да се държиш като принцеса и да изглеждаш като принцеса!". Затова обаче изобщо не е нужно да си купувате скъпи и огромни рокли, които така или иначе не стават за носене в училище. Но пък можете бързо и лесно да си направите красиви прически на вашите любими принцеси. Те винаги са на мода и са красиви. Много са подходящи за сутрините, в които отивате на училище, правят се бързо и ще изглеждате малко по-интересно и красиво. Готови ли сме да се разкрасим с нова прическа?

 

Пепеляшка

 

 

Историята на Пепеляшка е една от любимите на всички малки и големи момиченца по цял свят. Тя е толкова сладка и мила, а прическата и изглежда хубаво и се прави толкова лесно. Вземете по-дебел ластик и гребен. Нарешете косата си и я вземете цялата, вържете я на висока конска опашка. След това увийте опашката около дебелия ластик на кок и го закрепете с фиби. Довършете прическата с лента за глава. Това е всичко, няма и пет минути.

 

Анна

 

 

Харесвате ли принцеса Анна? Тя е забавна и мила. Тя ни кара да се смеем и е перфектният пример за това как да бъдем добри сестри. Ако искате да имате прическата на Анна, не е хич толкова трудно колкото изглежда. Разделете косата си по средата. И след това просто я сплетете на две плитки. Всяка плитка трябва да започва от зад ухото, надолу към рамото. След като плитките са готови, закрепете ги с ластик. Тази прическа идеално се прави с току-що измита коса.

 

Елза

 

 

Когато говорим за Анна, няма как да пропуснем и супер яката и по-голяма сестра известна с магическите си сили. За много от вас сме сигурни, че са прекарали доста време пеейки и слушайки Let it go!", преструвайки се, че имаме снежни сили. Ако искате да изглеждате като истинска ледена кралица, направете си плитката по френски начин. Сплетете цялата коса, като започнете от дясната страна на главата и я приключите в лявата, точно над ухото. След това я захванете с малко ластиче и готово. По желание можете да добавите красиви декорации за коса или малки сини панделки.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град