интересно

Начало | интересно | Сид, Ели или Диего – кой герой от „Ледена епоха“ си ти?

Сид, Ели или Диего – кой герой от „Ледена епоха“ си ти?

Аз детето | 2016-07-12

Сид, Ели или Диего – кой герой от „Ледена епоха“ си ти?

Знаете ли, че този предстоящ петък е особено вълнуващ за нас, а надяваме се и за повечето от вас! Тогава ще се включим в поредното епическо преследване на неуловимия жълъд, който ще изстреля нас и най-пакостливата катерица на всички времена в космоса. Знаете, че това няма да остане просто така и накрая ще има и поредица от събития със Скрат-астрофални последици. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите герои напускат дома си и се впускат в забавно и изпълнено с приключения пътешествие из екзотични земи с много нови колоритни герои. Вече се досещате за какво говорим, нали? Нямаме търпение да започне тъй дългоочакваната пета част от най-епичното приключение наречено „Ледена епоха: Големият сблъсък“! След като всичко е толкова тържествено трябваше и ние да почетем излизането на новия филм, затова направихме за вас този специален тест. Сигурни сме, че във всеки от нас има по един герой от невероятното филмче. Искате ли да разберете кой герой се крие във вас, тогава направете теста!

Лесно е! Отговорете на въпросите и записвайте всяка буква от всеки отговор. След това пребройте отговорите и която буква имате най-много, това сте вие или поне част от вас!

1. Любимият ви плод е?
а. диня
б. ябълка
в. киви
г. праскова

2. На кое от следните места бихте предпочели да живеете?
а. в океана
б. в езеро
в. в блато
г. на ледник

3. Кой от следните цветове ви харесва най-много?
а. червен
б. виолетов
в. бял
г. всички

4. Кое от изброените неща бихте правили с голямо удоволствие ако живеехте в света на „Ледена епоха“?
а. ще гоните жълъди
б. ще отглеждате малки динозавърчета
в. ще учите малките животинки на разни неща
г. ще правите всякакви щури неща

5. По-хубав сезон от зимата е?
а. няма такъв
б. лятото
в. пролетта
г. есента

6. Според теб светът има най-много нужда от?
а. герои
б. коли, които се движат сами
в. планина от шоколад
г. говорещи животни

7. Ако попаднеш в света на динозаврите, кое е първото нещо, което ще си помислиш?
а. „Ох, не, къде съм? Страх ме е!“
б. „Дали семейството ми ще се оправи без мен!“
в. „Ха, и това били динозаври!“
г. „Ехааа, вълнуващо е!“

8. Ако имахте суперсила бихте избрали?
а. лекуваща
б. да съм много силен
в. контрол на времето и пространството
г. да виждам бъдещето

9. Любимата ви напитка е?
а. кола
б. сок
в. чай
г. горещ шоколад

10. Думата, която ви описва най-добре е?
а. смел
б. добър
в. умен
г. мечтател

Пригответе се:

Ако имате най-много „А“ вие сте симпатичната мамутка, ааа... опосум, ааа мамуто-опосум Ели. Може и да го отричате, но вие сте най-добродушният и мил човек, който всеки би имал късмета да срещне. Освен това сте и симпатяга. Хората обичат да са около вас, вие сте грижовни и мили и сте най-ценният член на стадото!

Ако имате най-много „Б“ вие сте строгият, но справедлив Диего. Взимате себе си и това, което правите много сериозно. На пръв поглед изглеждате студени и лоши, но веднъж опознал ви, всеки иска да бъде ваш приятел завинаги. Вие сте лоялен и бихте направили всичко за хората, които обичате. Освен това имате и отлично чувство за хумор, може да не го показвате често, но веднъж като кажете нещо остроумно то се помни дълго и винаги е смешно!

Ако имате най-много „В“ то вие сте най-забавният и неповторим ленивец Сид. Може да изглеждате малко глуповат, но вие сте душата на компанията. Вие сте този, който може да разведри и най-тъжния човек от стадото и вие сте най-лоялния приятел на света. Винаги ще бъдете до близките си хора, дори и те да искат да останат сами вие винаги сте до тях и никога не сте отказал помощ! Макар често да ви обвиняват, че се държите глупаво, всички знаят, че без вас са загубени!

Ако имате най-много „Г“ отговори то вие сте смелият Бък. Вие сте страшно смел, понякога дори безразсъдно смел, но пък точно това прави живота ви толкова интересен. И всички ви завиждат – за приключенията, за острия ви като бръснач ум, за смелостта. Какво повече можем да кажем!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град