интересно

Начало | интересно | Готови ли са за ново попълнение Диего и Шира в „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Готови ли са за ново попълнение Диего и Шира в „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Аз детето | 2016-07-14

Готови ли са за ново попълнение Диего и Шира в „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Подобно на своите „братя“ Мани и Сид, саблезъбият тигър Диего трябва да се приспособи към промените. Някогашният самотен убиец и мачо вече изпитва бащински копнежи, но любимата му половинка Шира се съмнява дали тя ще бъде добра майка.

Твърдата обвивка на Диего отдавна е смекчена от приятелството му с Мани и Сид. Неговите калени в битки инстинкти бяха подложени на изпитание от срещата му с Шира в „Ледена епоха: Континентален дрейф“, където тя бе член на банда подли пирати. Сребристата тигрица е повече от идеална половинка за Диего, защото успя да го превърне в послушно котенце. Денис Лиъри се завръща в образа на Диего, а Дженифър Лопес отново е Шира.

Актьорът е доволен от новите преживявания на героя му в този филм. „Диего започва да чувства нещо, което никога преди това не е изпитвал – той е готов да отгледа потомство, – потвърждава Лиъри. – Вече иска да се успокои и да има семейство, но той и Шира все още си имат своите страхове.“

Докато Мани, Ели, Прасковка, Диего, Шира и в крайна сметка, Сид, са свидетели на огромни промени в живота им, двама членове на стадото никога няма да се променят. Това са смелчаците опосуми Краш и Еди, чиито лудории са се превърнали в най-запомнящите се комедийни моменти.

Всъщност, евентуалният край на света и фучащия към Земята астероид само изважда на показ най-лошото... или най-доброто от двамата братя. „Тяхното поведение винаги е доста маниакално“, – казва Джош Пек, който озвучава Еди. А Шон Уилям Скот (Краш) добавя: „Те са истински сродни души, които винаги търсят как да си прекарат добре като предизвикат малък проблем ... Добре де, много проблеми.“

Премиерата на Ледена епоха: Големият сблъсък в България, във всички кина, е утре, 15 юли 2016 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град