фокуси

Начало | фокуси | Забавен магически трик с клечка за зъби

Забавен магически трик с клечка за зъби

Аз детето | 2015-06-10

Забавен магически трик с клечка за зъби

Днешният ни фокус може на някои от вас да се стори много лесен и дори глупав, но това изобщо не е така. Поне второто... Всеки фокусник е започнал така. С такива лесни трикчета, които е представял пред семейството и приятелите си. А и винаги е добре да имаш нещо скрито за всеки случай, винаги се налага да забавляваш публиката с нещо, което трябва да направиш много бързо и да си овладял. Така че хич не подценявайте този фокус, колкото и лесен да е той.

За него ще ви трябват просто клечка за зъби и пластилин. Знаете обаче, че преди всеки фокус има и подготовка, за да се получи той идеален. Ето какво трябва да направите с клечката и пластилина.

Поставете много малко пластилин на нокътя на палеца ви, колкото да знаете, че клечката ще се залепи за него.
Притиснете внимателно пластилина така, че да се закрепи здраво за нокътя а след това за него закрепете и единия край на клечката, така че тя да „върви“ по дължината на палеца и да не може да се вижда отпред.
Свийте палеца си надолу и го обгърнете с другата си ръка, така че пластилинът да не се вижда. Сега клечката трябва да се вижда, да стърчи от юмрука ви.
Това обаче знаете само вие, а какво ще види публиката ви?

Покажете на публиката ръцете си със стърчащата клечка. Кажете „абракадабра“ и докато казвате вълшебните думи, вдигнете палеца си нагоре, без да отслабвате юмрука. Дръжте го прав, така че клечката за зъби да не се вижда от външната страна на ръката ви. Ако се научите да го правите много бързо и правилно, ще изглежда така, все едно тя изчезва, каквато е и целта ви.

Сигурни сме, че този фокус няма никак да ви затрудни, но пък можете да научите на него малкия си брат или сестра, те ще са много щастливи!



Коментари
2 коментара

Бахар Бенурова, 12 г.,

Публикувано на 21.06.2015

ще го пробвам

илиана клашнова, 11 г.,

Публикувано на 30.06.2015

Много интересен.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град