интересно

Начало | интересно | Йордан Йовчев се изправя срещу Pavell & Venci Venc’ в интересно състезание с драконови лодки

Йордан Йовчев се изправя срещу Pavell & Venci Venc’ в интересно състезание с драконови лодки

Аз детето | 2017-09-13

Йордан Йовчев се изправя срещу Pavell & Venci Venc’ в интересно състезание с драконови лодки

На 17 септември най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Живей Активно!“ ще предизвика пловдивчани да се включат в една необичайно енергизираща надпревара. Наред с множеството активности, разпръснати из целия град, едно от най-емблематичните средища на спорта в Пловдив – Гребната база, ще бъде домакин на първата Живей Активно! Драконова надпревара. Новите атракционни драконови лодки ще се впуснат в невиждано състезание по гребния канал.

Начело на двата отбора ще застанат олимпийската легенда Йордан Йовчев и музикалното дуо Pavell & Venci Venc’. Точно в 13:00 ч. на новите драконови лодки ще се качат капитаните, заедно с подбран отбор, и в епичния сблъсък ще излъчат носителя на драконовото отличие Живей Активно! 2017. За да се присъединят към някой от двата звездни отбора, феновете трябва да покажат как живеят активно на фейсбук страницата на инициативата, а капитаните на двата отбора ще изберат своите съотборници сред тях.

В рамките на тазгодишното издание на „Живей Активно“ пловдивчани ще имат възможността да станат част и от редица други спортни активности и да ги споделят с най-близките си. Сутринта на Пеещите фонтани ще се съберат ентусиастите със скейт и ролери, а пред Общината ще бъде организиран пешеходен марш с Евгени Иванов – Пушката, Тити Папазов и Владо Николов. Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще бъдат с колела пред Народната библиотека „Иван Вазов“ за велошествие. На стадион „Пловдив“ на Гребната база Тереза Маринова и Plovdiv Run ще бягат 5 километров маратон, а след това ще се включат в различни спортни предизвикателства. В парк Лаута стопани и кучета ще тичат в първото пловдивско издание на маратон за кучета, предвождани от професионалния треньор Асен Аролски. Официалното откриване ще се състои от 10:00 на площад „Централен“ с участието на плеяда от български спортни и музикални звезди.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град