Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

Аз детето | 2021-11-25

Време е да откриете своята дарба с „Енканто“

От утре, 26 ноември, удивителното семейство Мадригал ви очаква в кината, за да ви отведе в Енканто – цветно и изпълнено с много настроение и музика приказно място, скрито във величествените планини на Колумбия. 60-ият пълнометражен анимационен филм на „Дисни“ ще ни запознае с 15-годишната Мирабел и магическото ѝ семейство, за да открием, че понякога да си обикновен е най-необикновеното нещо.

Ексклузивен поглед зад кулисите на „Енканто“ разкрива интригуващи подробности за уникалната анимационна продукция на „Дисни“ – както за темите и историята, така и за вдъхновението на авторите, които се отправят на специално проучвателно пътешествие до Колумбия, където черпят вдъхновение от неповторимата местна природа, музика и култура. В допълнение, в специалния откъс от филма „Добре сте дошли при Мадригал“, Мирабел ни запознава с част от колоритните членове на своето семейство, което е сърцето и душата на „Енканто“.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, „Енканто“ ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Оригиналната музика е дело на Лин-Мануел Миранда – автор на бродуейския хит „Хамилтън“, както и на песните от обичаната анимация на „Дисни“ „Смелата Ваяна“. Освен Веси Бонева, Прея, Надежда Панайотова и Филип Аврамов, в озвучаването на филма се включват още Анелия Шишкова, Георги Стоянов, Максим Шишков, Кръстина Кокорска, Димитрина Германова, Никола Попов, Ивайла Бояджиева, Момчил Степанов и др.

Влизаме във вълшебния свят на „Енканто“ с любимите си български артисти от 26 ноември само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град