Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новите епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“ започват на 22 ноември

Новите епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“ започват на 22 ноември

Аз детето | 2021-11-17

Новите епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“ започват на 22 ноември

Предаването представя едни от най-обичаните герои в обновена поредица, която впечатлява с модерна, динамична анимация и в същото време предоставя любимото на зрителите – легендарни герои и много хумор.

Бъгс Бъни се фокусира върху нови вълнуващи приключения. Той обича да играе номера на ловеца Елмър, който все му поставя капани. Койотът също е майстор на засадите – той все още се опитва да хване най-бързото животно в света, а именно Бързоходеца. Тасманийският дявол Таз се втурва в нови забавления, а Дафи Дък и Порки Пиг се забъркват в куп неприятности.

През ноември, Boomerang ще излъчи следващата част от епизодите на 1-ви сезон. Ловецът Елмър няма да бъде единственият, който иска да хване Бъгс – ще се появи и умната Пума, който цели същото. Дафи ще помогне на Порки да намери изгубен ключ, а Тасманийският дявол ще преживее ред приключения при горещите извори.

Новите епизоди на „Шантави рисунки-мисунки“ започват на 22 ноември от 14.00 ч. А предаването ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град