Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Откриваме историята на героя, вдъхновил обичаната играчка Баз Светлинна година на големия екран

Откриваме историята на героя, вдъхновил обичаната играчка Баз Светлинна година на големия екран

Аз детето | 2021-10-29

Откриваме историята на героя, вдъхновил обичаната играчка Баз Светлинна година на големия екран

На 17 юни догодина се отправяме на пътешествие до безкрая и отвъд, за да открием историята на Баз Светлинна година – млад космически рейнджър, чиято съдба е да се превърне в незабравим герой. Баз е един от най-разпознаваемите и обичани герои на „Дисни“ и „Пиксар“, но в „Баз Светлинна година“ няма да видим добре познатия на няколко поколения пластмасов другар на каубоя Уди от емблематичната поредица „Играта на играчките“. Във филма ще се запознаем с героичния тестов пилот и астронавт, който се отправя на мисия в космоса, показвайки на всички на какво е способен човешкият дух, и така става вдъхновение за изработването на познатата играчка.

Двукратният носител на „Оскар“ Пийт Доктър („В небето“, „Отвътре навън“, „За душата“), който е един от авторите на оригиналната идея за „Играта на играчките“ и изпълнителен продуцент на „Баз Светлинна година“, споделя: На пръв поглед можете да си помислите, че това е филм от поредица „Играта на играчките“. Не бързайте толкова. Когато създавахме първия „Играта на играчките“, замислихме Баз Светлинна година с идеята той да бъде играчка, вдъхновена от някой много готин герой от епичен блокбастър. Сега, всичките тези години по-късно, решихме, че е време да направим този филм.

С обещанието за епичен фантастичен спектакъл, изпълнен с много екшън, приключения и изненади, „Баз Светлинна година“ е едно от филмовите събития на 2022 година, което ще ни трогне, разсмее и забавлява в кината.

Режисьор на „Баз Светлинна година“ е Ангъс Маклейн, един от ветераните в „Пиксар“, който е работил по „Приключението на бръмбарите“ и „Играта на играчките 2“. Като режисьор Маклейн оглавява късометражните „Бърн-И и Играта на играчките: Терор“ и си партнира с Андрю Стантън начело на хита „Търсенето на Дори“.

Отправяме се към безкрая с „Баз Светлинна година“, само в кината от 17 юни.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град