Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Едни от най-любимите анимационни герои на всички времена се завръщат в нова поредица

Едни от най-любимите анимационни герои на всички времена се завръщат в нова поредица

Аз детето | 2021-11-11

Едни от най-любимите анимационни герои на всички времена се завръщат в нова поредица

По правило се очаква гостите на този елегантен хотел в Голямата ябълка да се държат изискано, но има някои пакостници, които нехаят за очакванията. За Том и Джери, хотелът в Манхатън, Ню Йорк е идеалното място за безкрайни забавления. Сякаш това не е достатъчно, те обичат да се гонят и в градския зоопарк, театъра и парка – Ню Йорк се оказва тяхното открито бойно поле.

В премиерните епизоди на поредицата, героите ще направят голяма бъркотия – панда от нюйоркския зоопарк ще се озове в лапичките им. Въпреки че мишката и котката обичат щастливия хаос, те знаят, че има случаи, в които трябва да действат отговорно. Затова ще се опитат да върнат пандата в зоологическата градина. Този прост план ще се превърне в голямо приключение.

В друг епизод, невнимателният Том ще развали пясъчен замък, докато играе с хвърчилото си, но това не е случаен замък – Джери и неговият приятел го изграждат от дълго време. Сега те ще направят всичко възможно, за да отмъстят на Том. Мишката и котката ще срещнат и приятелски настроен хамелеон, а също и слон, който... ходи насън.

Премиерата на „Том и Джери в Ню Йорк“ е на 15 ноември от 17.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град