новини детски

Начало | новини детски | Влезте в "Къщата на огледалата" с най-новата книга на Юлисес Мур

Влезте в "Къщата на огледалата" с най-новата книга на Юлисес Мур

Аз детето | 2013-11-05

Влезте в "Къщата на огледалата" с най-новата книга на Юлисес Мур

Поредицата, която разбулва тайната на Юлисес Мур, започва да излиза през 2004 г. в Италия. Превръща се в безспорен бестселър с близо 2 милиона продадени екземпляра, преведена на 24 езика, сред които английски, френски, немски, испански, руски, корейски, китайски и японски.

В България „Вратата на времето”, първата книга за Юлисес Мур, се появи на книжния пазар на 10 юни 2013 г., последвана от „Дюкянът на забравените карти” на 2 септември. Младите читатели ще останат очаровани и от третата книга в поредицата – „Къщата на огледалата”.

„Роман, изпълнен с екшън и най-различни мистерии за разгадаване. Идеален за почитателите на приключенските сюжети”, коментират от School Library Journal. А изумително красивият дизайн на корицата и оригинално поднесеното съдържание ще допадне както на момчетата, така и на момичетата, почитатели на приключенията.

В "Къщата на огледалата" намираме Джейсън, Рик и Джулия отново във Вила Арго. Те нямат търпение да се отправят към следващото си пътешествие през времето. Но децата бързо откриват, че Килмър Коув в настоящето крие не по-малко мистерии от която и да е било дестинация в миналото. Тримата приятели са изправени пред нова загадка, когато научават за Къщата на огледалата и нейният създател – ексцентричният изобретател Питър Дидалъс.
Близък приятел на Юлисес Мур, Дидалъс е изчезнал преди много години. Но преди да потъне вдън земя, той е укрил опасна тайна за Вратите на времето в необичайния си дом. За да я разкрият, близнаците и Рик ще трябва да премерят сили с интелекта на неуловимия изобретател... и да действат бързо.

Дали ще се справят с разшифроването на енигматичните улики и разбулването на тайната преди Обливия Нютън да ги e изпреварила? Ще узнаете от третата книга от приключенската поредица за тайнствения Юлисес Мур!



Коментари
3 коментара

Диди , ,

Публикувано на 22.11.2013

О, изглежда много интересна!

Мария Симова, ,

Публикувано на 29.11.2013

Можете ли да ми опишете за какво се разказва?

нели маринова, 9 г.,

Публикувано на 06.12.2013

наистина е интересно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град