новини детски

Начало | новини детски | Подгответе се за Хелоуин с чудовищните момичета от "Монстър Хай"

Подгответе се за Хелоуин с чудовищните момичета от "Монстър Хай"

Аз детето | 2013-10-23

Подгответе се за Хелоуин с чудовищните момичета от "Монстър Хай"

Те предпочитат да се наричат РАД (Регистрирани алдехидни дегенерати), но някои им казват чудовища. До този момент „таласъмското” общество е гледало да не се набива много на очи в Салем, Орегон. Тази година обаче две нови момичета се записват в гимназията „Монстър Хай” и градът вече никога няма да бъде същия.

„Монстър Хай” е нова чудовищно забавна поредица от книги, която се отличава със свеж поглед върху гимназиалните тревоги, любови и ужасът, който те обзема, докато се опитваш да се внедриш в нова среда. Първият роман от нея носи същото име, авторът е Лийси Харисън. Противно на очакванията, Лийси не черпи вдъхновение от спомените си от ученическите години и “чудовищните” усилия, които тийнейджърите полагат, за да бъдат приети. За това й помага 12-годишният й стаж в MTV и наблюденията, които трупа над колегите си там, непрекъснато опитващи се да се харесат на звездите. Да не забравяме и едноименната марка кукли на „Мател”, които вече могат да се открият и в България. Те са създадени преди две години и оттогава са абсолютен хит.

Още три чудовищно шикозни издания с героините от чудовищната гимназия идват при вас дни преди Хелоуин, за да ви дадат нови страхотни идеи за празника! Повече за това какво обличат и обичат да правят ученичките от в свободното си време, ще разберете от страниците на книгите със заглавия: "Всичко за Аби Боминабъл", "Чудовищен шик 6: Ребека и Венера", "Чудовищен шик 7: Спектра и Рошел".

"Монстър Хай" са готови за вас, а вие готови ли сте за тях?

Вижте още:
Джулия Йелпс – най-умното чудовище в света
Клео де Нил
Дракулора
Клаудин Улф
Франки Щайн



Коментари
1 коментар

ahgirl8 The Spammer, ,

Публикувано на 23.10.2013

qko mnogo qko mega qko hiper qko hiper-ega qko (cool)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град