новини детски

Начало | новини детски | Участвайте в националния конкурс за рисунка „Не си сам на пътя – и аз се движа тук!“

Участвайте в националния конкурс за рисунка „Не си сам на пътя – и аз се движа тук!“

Аз детето | 2016-01-21

Участвайте в националния конкурс за рисунка „Не си сам на пътя – и аз се движа тук!“

„Не си сам на пътя – и аз се движа тук!“ е темата на националния конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“. За трета поредна година застрахователното дружество кани деца от цялата страна да се включат в инициативата. Конкурсът за детска рисунка е част от кампаниите на ДЗИ, свързани с пътната безопасност у нас и с формирането на едно по-отговорно поведение на всички участници в пътното движение.

Конкурсът е отворен за участие за деца на възраст 6-14 години, които могат да използват различни техники за рисуване върху формат А4. Заявката за участие се подава чрез учебното заведение до 31 януари 2016 г., а самите рисунки – до 20 март 2016.

Подробен регламент, срокове и изисквания за творбите можете да видите тук. Децата са поканени да рисуват, като участвайки, те имат шанс да спечелят награда не само за себе си, но и за своето училище. Десетте най-високо оценени деца ще получат стативи, пособия за рисуване и грамота, а тяхното училище 1 брой мултимедия, грамоти и календари за учебната 2016 – 2017 година.

Целта на конкурса е да се насочи вниманието и повиши информираността и отговорността към безопасното поведение на пътя – тема, актуална и приоритетна за българската общественост. Получените рисунки ще бъдат предложени на благотворителна разпродажба, като събраните средства ще подкрепят кауза, свързана с детското здраве.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град