интересно

Начало | интересно | Това лято много ми хареса

Това лято много ми хареса

Ралица Цонева | 2015-08-29

Това лято много ми хареса

Хмм... Макар и да знам, че темата е това за което се говори в текста, аз малко ще се отклоня.

Това лято беше по-различно от останалите, защото важен за мен човек не присъстваше в него. Това беше моята сестра, която беше със седем години по-голяма от мен. Тя беше в САЩ. Макар и да и се обаждахме всеки ден, това не беше същотото, като да я виждам всеки ден. Всеки ден стоях в стаята ѝ, четях там книгите си и просто мислех. Мислех за това, че когато някой ден станем вече големи хора и няма да живеем стая до стая, ще бъде мъчително, както беше това лято и както ще бъде.

Също през месец май с моя баща и моята майка ходихме в южната ни съседка Турция. Хотелът, в който бяхме беше много хубав имаше и басейн. От хотела до Егейско море ни делеше само един метър. Беше много забавно, защото когато ми омръзнеше  в басейна, веднага отивах в морето. На плажа играхме карти, но понеже баща ми е инженер, също решавахме по два часа на ден задачи по математика. Но донякъде беше добре, защото не изпуснах материала.

След това ходих на село при моята баба. Там беше малко скучно, защото приятелите ми ги нямаше. Но, когато на следващия ден моята братовчедка се върна от Италия иизлизахме почти всеки ден. Тя е една година по-малка от мен и имаме сходни интереси. А когато не излизахме, с баба също не беше скучно.Поливахме и така се разхлаждахме. И когато баба си нямаше работа ходихме в Бобовдол.

Малко след почивката при баба с тате заминахме за с. Говедарци, където от неговата работа са построили хижа за работниците си. Там бяхме за една седмица. Редувахме един ден на Белчин бани, където водата е минерална и един ден на планина. Естествено там въздухът е много по-добър от този в града.

След края на всички тези почивки,  за които ви разказах  дойде ред на най-хубавата част. Прекарване на времето с моите приятели. Общо взето, с тях ми беше най-забавно, както и винаги е било. Говорихме си, играхме си на стражари и апаши, на карти и още куп други неща.

Това лято много ми хареса.

Искам да благодаря, че отделихте време да прочетете това. Макар и да не спечеля, искам да кажа, че победителят си го е заслужил и е много добър писател.

Участва в конкурса „Моето невероятно лятно приключение“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град