покани

Начало | покани | Светлините на елхата на София грейват на 1-ви декември

Светлините на елхата на София грейват на 1-ви декември

Аз детето | 2013-11-28

Светлините на елхата на София грейват на 1-ви декември

С настъпването на празничния месец декември София ще заблести с красива коледна премяна. Елате на 1 декември 2013 г., за да видите как ще бъдат запалени светлините на най-голямата елха в София и да се заредите с весело празнично настроение.
 
От 11 до 20 ч., на открита сцена в градинката пред хотел „Рила” на ул. „Алабин”, ще се състои концерт с участието на: танцов ансамбъл „Средец”, студио за модерен балет „Киви”, вокална студиа „Дъга”, клуб „Накама”, вокална група от Столичен център за работа с деца „Бели Брези”, танцова група към ОДЗ „Преспа”, детски хор с диригент Мая Василева и детски танцов ансамбъл с ръководител Живко Желязков към Националния учебен комплекс по култура, Фамилия Бисерови, детска вокална група „Смехоранчета”, вокална формация „Трикси”, детска вокална група „Бон-бон”, певицата Румяна Коцева и нейните ученици по поп и джаз пеене от вокално „Студио Артес”, звездата от музикалните формати „Мюзик Айдъл” и „Гласът на България” – Красимира Иванова.
 
Коледарски игри, песни и наричания ще изпълнят деца от 144 СОУ „Народни будители”, а „Жар театър” към Дом на културата „Средец” ще представи огнено шоу.

От 13.30 до 15 ч., в карнавалната лаборатория на Фест студио „Жар”, гримьори ще рисуват лицата на желаещите, превръщайки ги в приказни герои.
От 15 ч. Дядо Коледа и Снежната царица ще се снимат с децата в специален кът. Децата ще могат да се снимат и пред къщичката на джуджетата. 
От 16 до 19.30 ч. празнично украсен ретро трамвай ще се движи от пл. „Възраждане” до пл. „Журналист”.
 
С празнична заря светлините на елхата ще бъдат запалени в 19 ч., пред хотел „Рила”, от кмета на София Йорданка Фандъкова и популярни български актьори и музиканти.

Снимка: reuters.com
 


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град