покани

Начало | покани | 18-метров бор и домашни посещения от Дядо Коледа са коледните подаръци за жителите на град Разлог

18-метров бор и домашни посещения от Дядо Коледа са коледните подаръци за жителите на град Разлог

Аз детето | 2013-12-03

18-метров бор и домашни посещения от Дядо Коледа са коледните подаръци за жителите на град Разлог

В Разлог на 6-ти декември в 17:30 часа тържествено ще бъдат включени светлините на Коледното дърво. Централният площад на туристическия град ще бъде празнично осветен от много лампички и светещи гирлянди. На Коледното дърво и на 4-те по-малки елхи до него вече са поставени над 10 000 лампички, светещи топки и светещи гирлянди. По традиция и тази година общината няма да отреже елха, а ще украси жив 18-метров многогодишен бор.

Коледните светлини ще покрият сградата на общинската администрация, празнично ще светят и улиците „Гоце Делчев”, „Стефан Стамболов” и „Шейново”. Тържественото включване на празничните светлини ще започне с музикална програма  и ще завърши с красиви фойерверки.

"Дядо Коледа по домовете" е другият подарък за всички жители на града. Безплатно, но чрез предварително записване, белобрадият старец ще посещава домовете на жителите на Разлог и ще разнася подаръци на децата.
Всички желаещи могат да се запишат до 19 декември в Многофункционалния младежки център в Разлог, а родителите предварително трябва да предадат подаръците за децата си.

Снимка: община Разлог



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град