покани

Начало | покани | На парти с dm и „Веселите зъбки“

На парти с dm и „Веселите зъбки“

Аз детето | 2013-11-19

На парти с dm и „Веселите зъбки“

Невероятно парти с много подаръци, игри и веселие ще организира dm в рамките на социалната инициатива „Веселите зъбки“.

Празникът на „Веселите зъбки“ ще се проведе на 23 ноември, събота, от 10,30 ч. в търговски център „Сердика“ пред филиала на dm.

Партито ще бъде открито от служители на dm и актьори, които ще разкажат приказката от книжката за веселите зъбки за Алекс, Зъбчо и Фели – Феята на зъбките. Децата ще се разходят по Пътя на Веселите Зъбки – специални кътове с творчество, образование и логически забавления.

На масата на стоматолога малките изследователи ще могат да видят как изглеждат инструментите на зъболекарите. Веселото настроение ще поддържа клоун, който ще разсмива и едновременно ще учи малките как да мият зъбките си.

Детска вокална групаСмехоранче“ ще поздрави гостите с музикална програма, включваща и специално написаната за кампанията „Веселите зъбки“ песничка. Разбира се, ще има много танци.

За всички посетители на dm в Сердика център в деня на събитието продуктите от сектора устна хигиена ще могат да бъдат закупени с 25% отстъпка.

Специалното събитие, организирано от DM, е кулминацията на социалната инициатива „Веселите зъбки“, която dm България реализира през месеците октомври и ноември в 20 града на страната. В рамките на проекта над 10 000 деца вече получиха продукти и развлекателни материали на тема устна хигиена.

Но кампанията не спира дотук. В подкрепа на децата без родителски грижи dm осигурява на всички деца от SOS къщата в Дрен консумативи за устна хигиена в рамките на половин година.

Инициативата се осъществява с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари. Кампанията е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители и цели да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите още от появата на първото млечно зъбче. Инициативата се провежда във всички страни, в които присъства марката dm.

На сайта на dm България можете да откриете специалната песен „Веселите Зъбки“, специално написана да забавлява и учи най-малките на много полезни съвети за устната хигиена – dm-drogeriemarkt.bg.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град