спорт

Начало | спорт | Скачайте за здраве, скачайте за забавление и преборете скуката с Kangoo Jumps

Скачайте за здраве, скачайте за забавление и преборете скуката с Kangoo Jumps

Аз детето | 2016-05-31

Скачайте за здраве, скачайте за забавление и преборете скуката с Kangoo Jumps

Всяко дете обича да скача! Всеки възрастен също го е правил – дори този, който сега може да ви изглежда най-строгият и незабавен човек на света, сигурно когато е бил колкото вас често е подскачал на леглото или дивана. Може би ви е трудно да си представите, но ни повярвайте – знаем го от опит. Още повече, че и сами сте го правили, нали? Знаехме си! Както вече казахме всяко дете без изключение обича да подскача. Няма значение дали върху леглото, дивана или нещо още по-забавно като трамплин, защото усещането дори за кратко е все едно, че летиш. В действителност подтикът да скочиш е съвсем естествен, но сега ще ви издадем и една голяма тайна: скачането е и много полезно за вашето здраве. Това направо си е упражнение. Може би затова и възрастните са измислили едни обувки, наречени Kangoo Jumps, защото и те искат да се упражняват докато се забавляват и подскачат.

Kangoo Jumps са пружиниращи обувки, които намаляват противодействието със земята до 80%, благодарение на патентованата им система за защита IPS. Създадени са с рехабилитационна цел през 80-те години в Канада, а по-късно през 1994 г. са представени за първи път на международно спортно шоу от Денис Невил, който патентова и развива обувките в последствие за използването им като аеробен забавен спорт. Разбира се като казваме възрастни, това не пречи и вие да опитате. Сега побързайте и кажете на мама, може и на леля, че Kangoo Jumps ще ги избави от скуката и ще им донесе много ползи за здравето, като например:

  • Защитеност на гръбнака и ставите;
  • Подобрение на баланса на тялото и координацията;
  • Намаление на времето за рехабилитация;
  • Укрепване на кардиоваскуларната система до 15%;
  • Укрепване на гръбнака и междупрешленните дискове;
  • Растеж на гръбните мускули за много кратко време;
  • Изгаряне на 25% повече калории в сравнение с други упражнения;
  • Помага за поддържане на правилна позиция на гръбнака;
  • Натоварване на всички мускули на тялото;
  • Създават се положителни емоции.

Знаете ли, че дори НАСА, космическата научна агенция, е правила проучване за Kangoo Jumps и е доказала, че упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок. Kangoo Jumps действат като амортисьор, като батут, който генерира чувство на безтегловност, без притеснения за безопасността на този, който ги ползва. Научните изследвания показват, че Kangoo Jumps обувките са идеалният отговор на проблемите със затлъстяването на децата и апатията. Освен това са и абсолютно безопасни, подходящи са за всякаква възраст, от 6 до 90 години, могат да се ползват и на открито и на закрито и на всяко място, което ви хрумне.

Искате ли да подскачате много, дълго и да помогнете на мама, баба и леля да се почувстват отново деца, да се забавлявате заедно, да тичате, скачате и играете на най-различни игри. Тогава елате на нашата „Детска Игриада“ и заедно с нас, „Kangoo клуб България“ и благодарение на любезната подкрепа на „Florina“, всички ще подскачаме заедно и ще ни е толкова забавно и накрая ще си тръгнем по-здрави и по-щастливи от всякога!

Организатор на събитието: Az-deteto.bg 
  
Основен партньор: Мтел 
  
Събитието се организира с подкрепата на: Лидл България, Граве България, Florina, „Селект Асет Мениджмънт“ ЕАД, FUNDAY SUMMER ADVENTURE , Doppelherz и Езиков център International House Sofia. 
  
"Детска Игриада" се организира в партньорство със Столична община, Decathlon, Българска Федерация Лека Атлетика, Бадминтон зала Европа, Българска Карате Киокушин Федерация и „Хокей клуб- НСА”.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град