любими герои

Начало | любими герои | Що за чудо е Бизаардварк?

Що за чудо е Бизаардварк?

Аз детето | 2016-12-27

Що за чудо е Бизаардварк?

Кой не иска да бъде известен? Вие искате да сте известни, ние също. Може да не го искаме през цялото време и това да ни е нещо като фикс идея, ама със сигурност е имало поне един случай в който сме си се представяли като водещите певци и певици на огромен концерт или в главната роля на любим филм. Всеки иска поне веднъж някой да го познае на улицата и да се снима с него или пък да раздава автографи. Това разбира се може да стане, стига да се стараеш и да вярваш в себе си и мечтите си, както правят Пейдж и Франки от „Бизаардварк“. Честно да си признаем, когато за първи път чухме това име, не можахме да го повторим, сега също се затрудняваме да го произнесем, но зад тази странна дума стои нещо наистина хубаво и интересно.

На първо място стоят Пейдж и Франки, две напълно обикновени момичета, които като всяко съвременно дете и млад човек са луди по компютрите и музиката. Така един ден те просто решават, че могат да съчетаят тези две хобита и да си направят собствен влог, в който да пишат и изпълняват хумористичните си песни. Оказва се, че това е отлична идея, защото само за месец двете момичета имат повече от 10 000 последователи и фенове. И вече са известни. Разбира се, да се снимат дори такива видеа, въобще не е лесно, но пък двете момичета се трудят, за да постигнат мечтата си и го правят, като създават свой собствен канал наречен „Бизаардварк“ и стават онлайн звезди. Техните забавни песни и луди клипове са забелязани дори от студиото Вуугле, което ги наема и им осигурява доста по-професионална техника, за да стигнат забавните им видеа на следващото ниво.

Естествено, те не са единствените, които са наети в това студио. Вуугле е пълен с интересни хора като тях. Там е и Дирк, който приема предизвикателствата на своите фенове – да изпълнява луди и шантави каскади в своя онлайн канал – „Предизвикай ме брато“! Там е и Амелия, която пък е водещ на най-популярния канал за лайфстайл – „Перфектна перфектност с Амалия“. Сами се сещате какво става, когато тези двамата се сблъскват с Пейдж, която обожава да свири на китара и е доста ексцентрична, както и със супер креативната Франки, която пък е страхотна със синтезатора. Получава се една невероятна комбинация от музика и много весели и забавни моменти, които ще накарат дори и най-големия сърдитко да се усмихне. Така че и ние вече знаем какво е „Бизаардварк“ – най-интересният сериал, с най-забавните герои, той е много по-хубав от шоколад и много по-интересен от сладки пуканки!

През смеха и веселието„Бизаардварк“ ни показва каква е стойността на приятелството, защо трябва да сме честни едни с други и разбира се как да се борим за мечтите си!



Коментари
13 коментара

Ивана , ,

Публикувано на 29.12.2016

много е интересено вълнуващо това сериалче Любимите ми герой са всички от сериала Но Франки е моята голяма любимка Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 29.12.2016

до редакцията Здравейте защо никой не е направил сайт на Моят сериал Групата на Алекс Моля ви направете сайт ако може Весели празници

От редакцията: Ще се постараем скоро да направим. Сериалът е наистина хубав. :-)

Ивана , ,

Публикувано на 29.12.2016

до редакцията Благодаря ви вие сте страхотни бъдете живи Здрави Желая ви Весели Празници

златина стоянова, 7 г.,

Публикувано на 31.12.2016

бизардварк е чудесен

Ани Илиева, 10 г.,

Публикувано на 31.12.2016

Яко е ! Но !? Пейчо ме дразни

Гергана Димитрова, 8 г.,

Публикувано на 01.01.2017

здравейте искам да кажа че не се пише перфектна перфекност с амелич а се пише савършено савършенсто с амелия и не се пише дирк а дърк

Биляна , 9 г.,

Публикувано на 09.01.2017

Обичам филма Бизаардварк той е най любимия ми филм и харесвам най много Амелия, Пейч и Франки. Честита Нова Година

Ивана , ,

Публикувано на 12.01.2017

моята Любимка е Франки Но и Пейдж е супер но Франки е моята Любима героиня

Селен Мазгалджи, 8 г.,

Публикувано на 15.01.2017

Здравейте

Ана Петрова, 10 г.,

Публикувано на 09.04.2017

Аз много обичам бизардварк.Винаги го гледам.Обичам бизардварк.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 27.04.2017

Здравейте! Шоуто на Бизардварк е много интересно! Най-любимите ми герои са Пейч и Франки. Да гласуваме за Пейч и за Франки до 15 септември. Ще видим кой герой ще се запознаем. Аз гласувам за Пейч и Франки.

симона ахмед, 10 г.,

Публикувано на 17.05.2017

Много обичам да гледам бизаардварк

Ивайла Христова, 10 г.,

Публикувано на 23.06.2017

бизаардврк е интересно сериалче!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град