сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Шарени слънца, които ще направят стаята ви вълшебно красива

Шарени слънца, които ще направят стаята ви вълшебно красива

Аз детето | 2017-01-27

Шарени слънца, които ще направят стаята ви вълшебно красива

Сега ще ви покажем как да си направите забавни, красиви и лесни слънца за украса на вашата стая. Те са толкова хубави, че когато ги поставите, тя наистина ще изглежда вълшебна, като излязла от приказка.

За слънцата ще са ви необходими:
лепило
ножица
картони с различни цветове, ако нямате, може и обикновен, които да оцветите сами
водни боички
четка
конец

Изработка:
Ако картонът ви не е цветен, първо го разделете на няколко части и ги оцветете в различни цветове. Изчакайте да изсъхне. След това с ножица изрежете два, не много големи кръга. Важно е кръговете да са с еднакъв размер. Ние избрахме кръговете да са жълти, но ако ви харесва може и в друг цвят.

От останалите цветове изрежете дълги и тънки ленти. За тях няма нужда да се стараете да са еднакво дълги или еднакво тънки. След като сте готови с лентите, вземете лепилото и намажете целия кръг от картон с лепило. За тази цел ви съветваме да използвате четка, а не да размазвате лепилото с ръце, за да не стане беля. След като добре сте намазали кръгчето с лепило, започнете да лепите по него цветни летни. След като приключите с лентичките и смятате, че са достатъчно намажете втория кръг с лепило и го залепете върху другия.

Изчакайте слънцето да изсъхне и е готово, вече можете да го сложите някъде или пък да помолите възрастен да го върже с конец, така че да можете да го закачите някъде.
По този начин можете да направите няколко слънца и да украсите стаята си с тях – ще стане много цветна и красива.

Направете си още:
Весело слънце за летен подарък
Моливчо – забавна украса за моливи
Пеперудена украса над леглото
Есенна украса
Украса за прозорци
Украса с рибки от хартия



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град