Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Съкровените мечти се сбъдват с „Желание“ този ноември само в кината

Съкровените мечти се сбъдват с „Желание“ този ноември само в кината

Аз детето | 2023-05-19

Съкровените мечти се сбъдват с „Желание“ този ноември само в кината

Представете си място, където желанията се сбъдват – където съкровените мечти се превръщат в реалност. Ами ако това място наистина съществува? Ненадминатите майстори на анимационните приказки „Дисни“ отбелязват своята 100-годишнина с „Желание“ – епичен музикален филм, вдъхновен от изключително богатата история на студиото, търсещ отговор на въпроса „Каква е истината за появата на звездата, към която толкова много герои, а и ние самите, отправяме желанията си?“.

„Желание“ ни отвежда в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички блянове се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша – неуморим оптимист, с остър ум, която е искрено загрижена за добруването на нейната общност. Когато, в момент на отчаяние, Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа енергия – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда. Заедно те ще се изправят срещу страховити врагове, за да опазят кралството и да докажат, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желания да се сбъднат.

Първият трейлър на „Желание“ ни запознава с жизнерадостната Аша, с нейния верен другар – палавото козле Валентино, с игривата Звезда на желанията и с кроящия пъклени планове, могъщ владетел на Розас – крал Магнифико.

„Желание“ се сбъдва от 24 ноември само в кината на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град