Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Мегазоопарк“ – документална поредица започва по телевизия Bulgaria ON AIR

„Мегазоопарк“ – документална поредица започва по телевизия Bulgaria ON AIR

Аз детето | 2023-06-08

„Мегазоопарк“ – документална поредица започва по телевизия Bulgaria ON AIR

Мегазоопарк“ ще предложи на зрителите пред малкия екран приключение, наситено с емоция, хумор, вдъхновяващи и стоплящи сърцето истории на животни и служители. Документалната австралийска поредица ще стартира премиерно за българския ефир на 10 юни от 14:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Една от най-големите и най-старите зоологически градини на планетата ще представи зашеметяващи истории и впечатляващи кадри. Поредицата проследява процеса на работа и грижа за всички създания, връзката между служители и животни и правилната организация за успешна работа в най-натоварения зоопарк.

На територията на зоопарка работят 800 отдадени гледачи, ветеринари и други служители, а животните са повече от 5000. Поредицата ще запознае зрителите с различните животински видове, техните потребности и предизвикателствата в тяхното отглеждане. „Мегазоопарк“ ще разкрие и какви са последствията след пандемията от COVID-19, пред които специализираният персонал е трябвало да се изправи.

Как се грижат за невероятна менажерия от създания, какви иновативни методи за обучение прилагат ветеринари и гледачи и какво е необходимо, за да управляваш натоварен модерен зоопарк от челните редици, борейки се с изчезването на дивата природа? Зрителите ще научат отговорите на тези и още въпроси съвсем скоро, потапяйки се в една различна и вдъхновяваща атмосфера с премиерната документална поредица „Мегазоопарк“ на 10 юни от 14:00 часа по Bulgaria ON AIR.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град