Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новите филми със стари герои продължават: „Бамби“ ще се завърне на големия екран

Новите филми със стари герои продължават: „Бамби“ ще се завърне на големия екран

Аз детето | 2023-06-20

Новите филми със стари герои продължават: „Бамби“  ще се завърне на големия екран

Анимационният филм „Бамби“ от 1942 г. е една от малкото класики на „Дисни“, която досега не е била подложена на неотдавнашната тенденция на компанията да създава игрални версии на огромния си каталог от анимационни филми. Това обаче скоро ще се промени. Продукцията все още е в начален етап, но Disney вече са намерили режисьор: Сара Поли, която спечели „Оскар“ за най-добър адаптиран сценарий за 2023 г.

Първите слухове за филмовата адаптация се появиха още през 2019 г., но изглежда, че поради пандемията те са се върнали на работа едва сега. Преговорите с Поли все още продължават. Според няколко източника на Deadline проектът се разработва като мюзикъл, като за музикалния компонент отговаря шесткратният носител на „Грами“ Кейси Мъсгрейвс.

Историята ще е същата като на класиката, ще се разказва за живота на еленчето Бамби. Все още обаче не е известно дали Човекът (ловецът и антагонистът от оригиналния анимационен филм) ще се появи във филма и кой ще го играе, очакваната премиерна дата също не е разкрита. Въпреки че предстоящият римейк на „Бамби“ е обявен за „live-action“, в оригиналния „Бамби“ няма видими човешки персонажи, като единственото споменаване на хора са ловци извън екрана. Вероятно няма да има хора на екрана, което означава, че е малко вероятно „Дисни“ да приложи каквито и да било елементи на жива игра. Вместо това всички животни и околна среда вероятно ще бъдат компютърно анимирани, което означава, че твърдението за „live-action“ е само във връзка с фотореалистичния характер на анимационния филм.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град