Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 5 филма на „Марвел“, подходящи за най-малките

5 филма на „Марвел“, подходящи за най-малките

Аз детето | 2023-05-19

5 филма на „Марвел“, подходящи за най-малките

Знаете ли, че комиксите и филмите за супергерои са не само интересни, но помагат и на децата да намерят увереността, силата и постоянството, от които се нуждаят. От друга страна супергероите отдавна вече напуснаха детския свят. Има много възрастни, които също с удоволствие гледат такива филми. Затова все по-често най-новите и популярни филми често дори не са подходящи за деца. Но не с всички е така, за щастие!

И така, как един родител да намери нещо, което дава на децата магическото мислене, от което се нуждаят, за да упорстват, но което няма да изкриви мирогледа им или как сами да намерите филм, който е подходящ за вас? Когато Walt Disney Company купи Marvel, те започнаха да създават съдържание за по-млада публика. Много от тези сериали, подходящи за деца всъщност са идеални и за цялото семейство.

Rocket and Groot/I Am Groot

Тези два сериала – всеки съставен от свързани късометражни филми – обединяват двата най-приятелски настроени за деца антигерои от франчайза на „Пазителите на галактиката“. Първият, издаден през 2017 г., се развива преди дуото да срещне Питър Куил (имаме предвид Star-Lord). Проследява двойката, докато се опитват да получат парите, от които се нуждаят, за да купят нов кораб. „Аз съм Грут“ се развива след първия филм, докато бебето Грут расте и става любопитно за света.

Moon Girl and Devil Dinosaur

Базиран на едноименния комикс, този сериал проследява приключенията на Лунела Лафайет, тийнейджърка гений, която случайно отваря двумерен портал и пренася през него червен тиранозавър в квартала Lower East Side, където живее. По пътя ѝ към статуса на супергерой ѝ помага Кейси, обсебен от социалните медии съученик. И докато манията на Кейси по телефона ѝ е малко отблъскваща, важно е да се отбележи, че фен сайтът CBR наскоро нарече „най-умния женски герой“ именно Moon Girl на Marvel.

Marvel’s Spidey and His Amazing Friends

Тази анимационна поредица, насочена към децата от пет и под пет години, обединява Питър Паркър, Гуен Стейси, Майлс Моралес и техните алтер-егота в мрежата. Във всеки епизод те се бият със злодеи (които рядко носят насилствено оръжие) и научават ценни житейски уроци. Това е PJ Masks за обсебените от комикси.

The Super Hero Squad Show

Отмъстителите и X-Men работят заедно, за да се борят със злото в същата семейна насока като Spidey and His Amazing Friends. Децата и родителите на определена възраст може да си спомнят това шоу, когато беше излъчено по Cartoon Network през 2009 г.

Marvel’s Spider-Man (2017)

Има много анимирани повторения на историята на Питър Паркър. Но тази версия, която беше излъчена по Disney XD в началото на 2017 г., прави ноу-хауто и интелигентността на Питър Паркър също толкова мощно оръжие, колкото мрежите, които той хвърля от китките си.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град