Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Руби Гилман: Тийн кракен“: Понякога героят, който сме предопределени да бъдем, се крие точно под повърхността

„Руби Гилман: Тийн кракен“: Понякога героят, който сме предопределени да бъдем, се крие точно под повърхността

Аз детето | 2023-03-23

„Руби Гилман: Тийн кракен“: Понякога героят, който сме предопределени да бъдем,  се крие точно под повърхността

Това лято се гмурваме в загадъчния свят на морската шир с анимационната екшън комедия „Руби Гилман: Тийн кракен“. На 30 юни създателите на „Шрек“ и „Как да си дресираш дракон“ DreamWorks Animation ще ни отведат на ново приказно пътешествие, което ще ни срещне с могъщия Кракен – огромен и страховит звяр, страшилище за всеки кораб... Всъщност, как ви хрумна това? Кракените са величествени създания и благородни пазители, които от поколения бдят в океана и ни предпазват от най-вероломната и опасна морска твар... русалките. Да, точно тези русалки.

„Руби Гилман: Тийн кракен“ е невероятно забавна и затрогваща история, която ще ни потопи дълбоко в бурните води на училището и тийнейджърството и ще ни запознае с 16-годишната Руби Гилман, която открива, че съдбата ѝ, очакваща я на дъното на океана, е по-велика от всичко, за което е мечтала.

Сладка и непохватна, Руби е типичната тийнейджърка и отчаяно иска да се впише сред връстниците си в гимназията Ошунсайд, но през повечето време се чувства невидима. Помага по математика на момчето, в което е влюбена тайно, но изглежда, той ѝ се възхищава единствено заради нейните фрактали. На всичкото отгоре не може да излиза с готините деца на плажа, защото нейната прекалено властна супермайка напълно ѝ е забранила дори да се докосва до водата. Но когато Руби нарушава това най-важно правило, тя разбира, че е част от легендарен кралски род кракени и съдбата ѝ е да наследи трона от нейната баба – Кралицата воин на Седемте морета.

Кракените са се заклели да защитават океаните от суетните, жадни за власт русалки, които воюват с тях от векове, което изправя Руби пред сериозен проблем. Оказва се, че Челси – красивото и популярно ново момиче в училище, е именно русалка и Руби трябва да приеме своята истинска същност и да се научи да използва силите си, за да защити тези, които обича най-много.

„Руби Гилман: Тийн кракен“ е режисиран от номинирания за „Оскар“ Кърк ДеМико („Круд“), а корежисьор е Фарин Пърл („Круд: Нова епоха“). Сценарият е дело на Пам Брейди, а продуцент е Кели Кууни Силела („Тролчета: Турнето“). Ролите на български озвучават Елена Траянова, Елена Грозданова, Георги Стоянов, Августина-Калина Петкова, Боян Николов и др.

Откриваме героя в дълбините от 30 юни само в кината.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град