Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Страх и смях в „Привидения в къщата“ през юли в кината

Страх и смях в „Привидения в къщата“ през юли в кината

Аз детето | 2023-03-08

Страх и смях в „Привидения в къщата“ през юли в кината

Това лято само в кината ще гостуваме на „Привидения в къщата“ – страховита, но и много забавна призрачна мистерия, вдъхновена от едноименната, изключително популярна и обичана атракция в Дисниленд. Ще се запознаем с майка и нейния син, които наемат колоритен екип от „експерти“ по духове, за да им помогнат да изчистят старо имение от свръхестествени натрапници. Това, което ще открият, е, че домът е там, където са привиденията!

В опит да започнат живота си начисто, самотната майка Габи и 9-годишният ѝ син Травис се местят в огромно имение в Ню Орлеанс, което закупуват на изненадващо достъпна цена и много скоро разбират защо. Къщата е обитавана от сприхави духове, които не са никак доволни от появата на новите обитатели. Отчаяни, Габи и Травис се свързват със свещеник, овдовял учен, който понастоящем се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк. С тяхна помощ семейството се надява да направи „екзорсизъм на къщата“, а резултатът е колкото страшен, толкова и смешен.

Запазвайки мистерията, първият трейлър на „Привидения в къщата“ само открехва вратите към амбициозната продукция, която впечатлява както с уникалната си атмосфера и тънкия баланс между забавното и страховитото, така и с изключителен актьорски състав. Във филма участват звездите Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето в ролите на двама от най-емблематичните герои от оригиналния атракцион.

Режисьор на „Привидения в къщата“ е Джъстин Симиен (Dear White People), който преди години е работил в Дисниленд и познава отлично най-добрите страни на атракциона и това, което го прави толкова популярен сред хората. Сценарият е на Кейти Диполд („Нежна полиция“), а продуценти са Дан Лин и Джонатан Айрих.

„Привидения в къщата“ се материализира в кината от 28 юли – дублиран и субтитриран.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град