Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нови тролчета превземат сцената и правят купона на сезона с „Тролчета: бандата се събира“

Нови тролчета превземат сцената и правят купона на сезона с „Тролчета: бандата се събира“

Аз детето | 2023-04-20

Нови тролчета превземат сцената и правят купона на сезона с „Тролчета: бандата се събира“

Със страхотно настроение, шеметни герои и много песни и танци, „Тролчета“ (2016) и „Тролчета: Турнето“ (2020) достигнаха до сърцата на зрителите, спечелиха номинация за „Оскар“ за най-добра оригинална песен и пожънаха заслужен рекорден успех, превръщайки се в един от най-големите и популярни развлекателни брандове в света. Този октомври, само в кината, обичаните от малки и големи щури тролчета се завръщат с блясък и трясък на сцената с „Тролчета: Бандата се събира“, който с много музика, колорит и не на последно място, екшън, ще ни направи съпричастни с едно незабравимо, цветно семейно събиране, което бележи нова глава от изключително забавната анимационна поредица на DreamWorks Animation.

След два филма на истинско приятелство и непрекъснато флиртуване, Попи и Клон най-накрая официално са двойка. Докато двамата стават все по-близки, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи – феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя. Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Велвет и Венийър, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от попкултурна неизвестност.

Докосваща история, симпатични герои, изключително радостно настроение, стилизирана анимация и запазената марка на поредицата – психеделични цветове и музикални хитове, които ще си тананикате седмици наред, „Тролчета: Бандата се събира“ предлага незабравимо приключение, което няма аналог на големия екран.

Начело на „Тролчета: Бандата се събира“ са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след успеха на „Тролчета: Турнето“, и продуцентът Джина Шай. Корежисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на хитове като „Чудовища срещу извънземни“ и „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“.

„Тролчета: Бандата се събира“ на 27 октомври, в кината на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град