Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Киноприключение от ново ниво! „Супер Марио Bros.: Филмът“ от 7 април само в кината

Киноприключение от ново ниво! „Супер Марио Bros.: Филмът“ от 7 април само в кината

Аз детето | 2023-03-15

Киноприключение от ново ниво! „Супер Марио Bros.: Филмът“ от 7 април само в кината

В избрани киносалони стартира продажбата на билетите за свръхочакваното киносъбитие „Супер Марио Bros.: Филмът“, а благодарение не на един, а на цели два нови трейлъра, феновете и обикновените зрители ще могат да усетят малка частица от изключително пъстрото и невероятно забавно киноприключение, което ги очаква само в кината предпремиерно от 5 април и премиерно от 7 април.

Със „Супер Марио Bros.: Филмът“ доказалите се като еталони за качествено забавление в своите области Illumination и Nintendo обединяват сили, за да пренесат на големия екран историята на емблематичния мустакат водопроводчик Марио и неговия брат Луиджи от обичаната и популярна в цял свят серия игри Mario. Филмът блести със страхотната си пъстра и иновативна визия, многото хумор, неспирен екшън и редица закачки с митологията на играта, но най-вече впечатлява с изключително симпатичните си герои и пленяващата си история, която ще стопли сърцата на малки и големи, независимо дали са запознати с игрите или не.

Докато работят под земята, за да отстранят проблем във водопровода, братята Марио и Луиджи се натъкват на мистериозна тръба, която ги отвежда до магически нов свят. Но когато двамата са разделени против волята им и Луиджи попада в лапите на злия Боузер, Марио се отправя на епично пътешествие, за да го спаси. С помощта на поданика на Гъбеното кралство Тоуд и благодарение на малко тренировки от притежаващата желязна воля владетелка на кралството – Принцеса Праскова, Марио трябва да открие своята специална сила... Но де да беше толкова лесно.

Играта започва със „Супер Марио Bros.: Филмът“ предпремиерно от 5 април и премиерно от 7 април само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, дублиран и субтитриран. Билетите са в продажба.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град