Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Пет нови Steam игри, които най-вероятно сте пропуснали, а не е трябвало

Пет нови Steam игри, които най-вероятно сте пропуснали, а не е трябвало

Аз детето | 2020-12-14

Пет нови Steam игри, които най-вероятно сте пропуснали, а не е трябвало

Средно на ден в Steam се пускат около десетина нови игри. И макар да смятаме, че това е нещо добро, разбираемо е трудно да се справим да ги опитаме всичките. Потенциално вълнуващите и най-интересни игри със сигурност ще бъдат загубени в потопа от нови неща, които да играете, освен ако не сортирате всяка отделна игра, която е пусната в Steam. Е, този път, през декември 2020 година ние направихме точно това. Така че ето ви три страхотни игри, които най-вероятно сте пропуснали, защото не са чак толкова популярни и не са дали достатъчно средства за реклама, а всъщност са много интересни и занимателни.

Unto the End

Unto The End е „кинематографичен платформер“ с огромен фокус върху много вълнуващи и направени с изключителни детайли битки. Играете като баща, който се опитва да се прибере у дома през свят, пълен с хора и неща, които искат да го убият. Естествено вие също искате да ги елиминирате, но за да направите това, ще трябва да обърнете голямо внимание на вражеските слабости и пропуски в тяхната техника.

Drafting Tales

Drafting Tales е симулационна игра, чиято крайна цел е да станеш успешен писател. Точно както в реалния живот, вашият герой седи на бюро и пише, като комбинира комбинации от жанрове и теми. И разбира се, имате „ограничено вдъхновение“, така че ще трябва да разработите подходящи стратегии, за да увеличите максимално броя на произведенията, които пишете, и да сте в крак с всичко в живота.

Orwell`s Animal Farm

Както подсказва името, Orwell`s Animal Farm, е видеоигра по мотиви от скандалната дистопична сатира на писателя Джордж Оруел от 1945 г. Тя е под формата на текстове и картинки с приятен стил на комикс. Не очаквайте обаче приятна разходка във фермата, защото тази адаптация не само се забърква в темите на романа, но и „пренася познатите герои и ситуации в средата на играта и в контекста на 2020 г.“ Очаквайте да правите тежки морални избори.

Vessels

Vessels е повествователна приключенска игра, която ви е заклещила във въздушен шлюз с екипаж от колеги. Вие не знаете защо сте там, както и вашите спътници. Това, което ви отличава от тях обаче, е, че имате „Глас“, който ви води, явление, което може да ви помогне да „чуете“ мислите на членовете на екипажа. Това е водено от разговори преживяване за доверието и измамата: вероятно ще ви отнеме около 2-3 часа, за да завършите играта, според страницата на Steam.

Shady Part of Me

Ето разказвателна пъзел игра с нежен ръчно нарисуван артстил. В нея участват малко момиче и нейната сянка и заедно, момиче и сянка трябва да се движат във фантастични светове вдъхновени от емоционалните сътресения на главния герой. Ако сте фен на кинематографичните пъзели като Inside и Limbo, трябва да опитате и това.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град