Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Among Us – играта създадена през 2018, която подлуди света през 2020

Among Us – играта създадена през 2018, която подлуди света през 2020

Аз детето | 2020-11-23

Among Us – играта създадена през 2018, която подлуди света през 2020

Над 217 милиона, които се увеличават на всеки час! Това е невероятният брой пъти на сваляне и инсталиране на всякакви устройства на играта Among Us, чиито последователи нямат никакво желание да спират да се увеличават. Интересното тук, е че създателите на играта не са очаквали такъв огромен успех, особено след като реално са пуснали творението си през 2018 г. и не е играно особено много досега... През 2020 година, тази игра буквално подлуди целия свят. От деца на 8 до възрастни на 60, ютубъри, професионални геймъри... Всички говорят за Among Us. А вие опитахте ли я вече? Искате ли да се присъедините към „лудостта“?

2020 г. ще бъде запомнена с много неща, повечето от тях не особено положителни. Но една изненада в света на игрите определено е интересна. Простото заглавие на InnerSloth е достъпно през различните платформи и стотици милиони хора вече се стремят да бъдат по-умни от опонентите си в тази космическа онлайн мултиплейър игра. Независимо дали ще работите съвместно с вашия екипаж за постигане на целите му, или ще играете ролята на самозванци (по-известни като Imposter) и ще се опитвате да подлъжете подло всеки от останалите преди да ви извадят от строя, тази на пръв поглед простичка, но вълнуваща и многокомпонентна игра няма как да не ви хареса. О, и освен това в нея има шапки, домашни любимци и скинове, за да направите своя герой най-запомнящ се и интересен.

И ако все още искате да се включите в пристрастяващото забавление, какво чакате? Достъп до него има както чрез инсталаторите на приложение за iOS или Android мобилно устройство, така и през Steam. Съществува и легален начин да го играете безплатно на PC и Mac, а по-долу обясняваме стъпка по стъпка как да го направите.

Как да изтеглите и играете Among Us безплатно на PC и Mac

1. Изтеглете и инсталирайте емулатора на Android от BlueStacks на компютър или Mac

2. След това го пуснете и влезте във вашия акаунт в Google Play Store

3. От раздела Начало отидете в Google Play Store и потърсете Among Us

4. Инсталирайте играта, все едно инсталирате приложение на телефона си.

5. След като изтеглянето приключи, играйте, играйте, играйте.

Не струва нищо и никой няма да ви каже, че сте „пирати“, защото играта е безплатна по принцип. Но имайте предвид, че този емулатор може да се използва и за други игри, но ние препоръчваме те винаги да бъдат официални приложения, предлагани от самата компания за разработки, за да се избегнат проблеми.

Among Us – какво е това?

Пригответе се да подготвите космическия си кораб за излитане заедно с от 4 до 10 други играчи, съставляващи екипажа, които може да са само ваши приятели с които играете заедно или пък напълно непознати. Но трябва да сте наясно, че сред вашите редици има един или няколко самозванци (Impostor) и те искат да ви спрат да постигате целите си, като саботират кораба, спирайки въздуха, повреждайки реактора или убивайки екипажа, докато се прокрадват в шахтите и се преструват на едни от вас.

Как се печели тази игра?

Зависи от коя страна сте!

Екипажът: общата идея е, че или попълвате лентата на груповите задачи, като всеки изпълнява своите из кораба или откривате кой е измамникът, преди да убие почти всички или да повреди кораба тотално.

  • Спечелете, като изпълнявате задачи за подготовка на кораба или изхвърлите всички самозванци.
  • Реагирайте бързо, за да отмените саботажите на самозванеца.
  • Проверете администраторската карта и камерите за сигурност, за да следите останалите членове на екипажа.
  • Незабавно докладвайте за мъртвите тела, за да започнете дискусия за това кой е заподозреният измамник

Imposter: просто ... убийте всички! (докато ги заблуждавате, че не сте вие)

  • Елиминирайте съотборници и странични наблюдатели.
  • Преструвайте се, че изпълнявате задачи, за да се слеете с екипажите.
  • Промъкнете се през отворите за бързо придвижване из кораба.
  • Използвайте саботажи, за да предизвикате хаос и да разделите екипажа.
  • Затворете врати, за да хванете жертвите и да убивате насаме, за да може никой да не ви заподозре.

Звучи просто, нали? Но е изключително забавно и интересно, все едно сте космически детективи или пък изпечени космически лъжци! Освен това при обсъждането на това кого да изхвърлите от кораба става голям купон!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град