Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Аз съм с Едгар, ти си с Едгар – няколко съвета с които да доминирате в Brawl Stars

Аз съм с Едгар, ти си с Едгар – няколко съвета с които да доминирате в Brawl Stars

Аз детето | 2021-01-11

Аз съм с Едгар, ти си с Едгар – няколко съвета с които да доминирате в Brawl Stars

Последната актуализация на Brawl Stars, безплатната мобилна екшън игра на Supercell, внесе множество нови функции във вълнуващия свят на битки със странни герои. В допълнение към новите арени и задачи, скандинавските разработчици представиха два нови Brawlers, единия от които е меко казано страхотен и често можеше да видите игра с 6-има Едгар. Сигурно вече сте се запознали с функциите на Едгар, а може би дори сте си изградили печеливши стратегии. И все пак ви предлагаме и няколко съвета от нас за това, което открихме и как можете като нас да доминирате и печелите всяка игра с новия Brawler.

Като всеки добър асасин в играта, Едгар трябва да компенсира липсата на точки за удар и обхват. За щастие той има висока скорост на изпълнение, позволяваща усъвършенствани стратегии. Много от другите герои убиват лесно Едгар от разстояние и все пак неговият Super може лесно да го измъкне от всяка опасна ситуация. Така че не забравяйте, че той е толкова оръжие за атака, колкото и оръжие за защита.

Подобно на Джаки, Едгар може да извършва множество атаки наведнъж, за да не дава шанс на противника. Скачането върху противник със заредени всички атаки, дава възможност на Едгар да довърши почти всеки противник. Повишената му скорост му позволява да им попречи да избягат. Важно е да се уверите, че имате пълни атаки, преди да скочите, за да избегнете неприятни изненади.

Скоростта и поразителната сила позволяват на Едгар да остави много повалени противници във всички битки на Brawl Star, но най-страховит е на Brawlball. Неговият скок му позволява лесно да достигне до всички области на картата, а ускорението му дава способността да води топката към противниковата врата, без да бъде хванат. Както виждате обаче, използването на Едгар винаги изисква да поемате рискове. С практика, за да управлявате правилно степента на риска и движенията на боеца, скоро ще разберете защо Едгар се смята за един от най-интересните в Brawl Stars.

Няколко кратки, но полезни съвета:

# 1 | Стойте далеч от враговете си, освен ако знаете, че можете да се доближите до тях. Атаката е много силна, но обхватът ѝ е малък, така че можете да атакувате само ако сте близо без противникът да се усети.

# 2 | Вземете няколко лесни цели с неговия супер. Атакувайте пред себе си (или оставете съотборник да направи това и задействайте супер атаката. С допълнителната скорост Едгар е по-добър от всички. Внимавайте обаче. Той не притежава много точки за попадение, така че не бъдете твърде уверени.

# 3 | Изненадайте враговете си. Едгар е много бърз в движение и в атака, така че се опитайте да се приближите до тях много бързо и да не ви видят! Можете също така да използвате подложки за скок и телепорти във ваша полза за тази цел.

# 4 | Играйте с Едгар в brawl ball, gem grab, solo showdown или siege! В brawl ball, защото е доста бърз. В gem grab, защото той може много лесно да убие носителя на скъпоценни камъни и да ги вземе всички, и да избяга, докато останалите се усетят. В solo showdown, защото той може да получи много кутии много бързо и гаджетът му позволява да получи няколко ранни убийства. В siege, защото той може перфектно да защити вашия отбор от робота.

# 5 | Играйте със съотборници, които могат да убиват от голям обхват. Това е нещото, което Едгар не може и така ще доминирате само ако вашият екип компенсира слабостите ви.



Коментари
2 коментара

Веселин , 9 г.,

Публикувано на 20.08.2022

искам да спечеля едгър от брол старс

Веселин , 9 г.,

Публикувано на 26.06.2023

как да изтрия и да върна брол старс?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град