Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Да разкрасим и телефона и таблета за коледните празници

Да разкрасим и телефона и таблета за коледните празници

Аз детето | 2020-12-16

Да разкрасим и телефона и таблета за коледните празници

Знаем, че се уморихте и ви писна да чувате, че тези коледни празници ще са по-различни от тези с които сме свиквали до сега, но такива са фактите! Това обаче далеч не означава, че ще са по-малко весели. Вярно, може да не ходите на онази екскурзия, а да трябва да си стоите у дома, да няма шумни празненства с много приятели и далечни братовчеди, но пък най-близките ще бъдете заедно у дома. Ще имате повече време за игри, за гледане на филми заедно с най-близките членове на семейството, можете да си приготвите куп домашни вкуснотии. Да четете заедно книги, да слушате музика и танцувате и да правите всичко онова, което сте искали предишния декември, но не сте могли, защото все сте били заети със срещи с приятели, съученици.

Освен това те също няма да ви избягат! Ще бъдат физически далеч – да, но благодарение на новите технологии можете пак да сте реално заедно във всичко, което правите. Даже така празниците ще са различни и по-интересни, не мислите ли? Освен това няма значение къде сте и дали можете да се докосвате или не – празникът може да е весел или не, зависи какъв ще си го направиш сам. Затова ви предлагаме освен дома да украсите и компютъра, таблета, телефона, а защо не и виртуалната си класна стая и без това там прекарваме сега доста време, така че нека има коледно настроение.

Как ли? Лесно! За вас сме направили този фотопоглед с красиви коледни фонове, които можете да си изтеглите с десния бутон на мишката и да ги използвате за тапет на телефона, таблета, защо не и за фон при онлайн уроците или когато говорите с приятели. Сигурни сме, че нито учителите, нито приятелите ще имат против да внесете малко празнично настроение, особено сега! Така че изтеглете ги и опитайте!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град