За родители

Начало | За родители | Новият DEVIN mini: забава и максимум качество в една бутилка

Новият DEVIN mini: забава и максимум качество в една бутилка

Аз детето | 2018-06-08

Новият DEVIN mini: забава и максимум качество в една бутилка

DEVIN Mini е новият продукт в портфолиото на DEVIN Изворна, който цели да подпомогне родителите в създаването на здравословна култура за прием на вода от бебета и малки деца. Продуктът е разработен специално, за да отговори на потребностите на децата на възраст от 2 до 6 години.
 
Малките деца се нуждаят от здравословна хидратация, която да осигури тяхното нормално развитие, за да се радват на безгрижно и щастливо детство. DEVIN Mini в разфасовка от 0.33 л е изключително удобна за децата, а капачката не позволява разливане. Продуктът се предлага с 12 различни варианта на етикети с цветни картинки, които целят да направят водата по-атрактивна за децата. Всеки дизайн има свой цветови код и различна тема на илюстрациите.
 
Изворна вода DEVIN се отличава с лек, нежен вкус и ниска минерализация, поради което се препоръчва от Българската Педиатрична Асоциация като подходяща за бебета, малки деца, бременни жени и кърмачки. Водата е с естествен произход и се бутилира директно от чист регион в Родопите. Изворната вода не подлежи на никаква допълнителна обработка и достига до нас, недокосната от човешка ръка.
 
За да растат здрави и енергични, децата имат нужда от вода, която спомага за поддържането на техния тонус, добро физическо състояние и нормално развитие на организма. Необходимото количество зависи от редица фактори, но за децата препоръката е да се приемат по 30 мл вода на един килограм тегло.
 
За да научите децата си да пият вода, заложете на личния пример. Обяснете им защо човешкото тяло има нужда от хидратация. Винаги носете със себе си бутилка вода и предлагайте на детето си да пие. Постепепенно то ще придобие навика да приема достатъчно вода през деня, а в бъдеще ще ви бъде благодарно за този така лесен, но ценен урок.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град