Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нищо не е загубено в емоционалната мегапродукция „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Нищо не е загубено в емоционалната мегапродукция „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Аз детето | 2022-10-07

Нищо не е загубено в емоционалната мегапродукция „Черната пантера: Уаканда завинаги“

На 11 ноември, само в кината, се завръщаме в Уаканда с дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на „Марвел“ „Черната пантера“ (2018) – впечатляващо пищния и епичен, но едновременно с това и изключително личен и емоционален „Черната пантера: Уаканда завинаги“, който бележи и края на четвъртата фаза на филмовата вселена на студиото. А най-нетърпеливите фенове ще могат да закупят билети за филма в избрани киносалони от 10 октомври.

След ненавременната кончина на Чадуик Боузман, превърнал крал Т‘Чала в един от най-обичаните герои във вселената на „Марвел“, режисьорът и сценарист Райън Куглър е изправен пред въпроса: как продължаваш напред, когато се сблъскаш с привидно непреодолими обстоятелства? Въпрос, чийто отговор Куглър, а и целият екип на филма, търсят лично за себе си като хора и като творци, но също така и въпрос, който трябва да разрешат и героите и народът на Уаканда, които са под угрозата на най-голямата криза в историята им.

В „Черната пантера: Уаканда“ завинаги Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида – Неймар.

Най-новият трейлър на „Черната пантера: Уаканда“ завинаги ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на продукцията, разкрива пищната внушителна визия, иновативния екшън и драматичната и емоционална история, която е сърцето и гръбнака на филма, и дава заявка за едно от най-впечатляващите и вълнуващи приключения на „Марвел“ досега.

„Черната пантера: Уаканда завинаги“ ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Продажбата на билетите за дългоочакваното продължение стартира от 10 октомври.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град