Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Гмурваме се в невероятните измерения на квантовата реалност с „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ през февруари

Гмурваме се в невероятните измерения на квантовата реалност с „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ през февруари

Аз детето | 2022-11-02

Гмурваме се в невероятните измерения на квантовата реалност с „Ант-Мен и Осата: Квантомания“ през февруари

Време е за следващата глава от историята на Марвел. Този февруари „Ант Мен и Осата: Квантомания“ бележи началото на пета фаза от изключително популярната и успешна киновселена на студиото и ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят – свят, криещ огромна тайна и свят, който не е това, което изглежда на пръв поглед. Готови ли сте за уникално фантастично пътешествие, каквото не сме виждали досега?

В „Ант Мен и Осата: Квантомания“ Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Първият трейлър на „Ант Мен и Осата: Квантомания“ разкрива мащабите и невероятните измерения на тази изключително странна и вълнуваща реалност и обещава много хумор, иновативен фантастичен екшън и завладяваща история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на новата семейна динамика.

Впускаме се в „Ант Мен и Осата: Квантомания“ от 17 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град