Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Лампът“ отново ще ни забавлява пред телевизора

„Лампът“ отново ще ни забавлява пред телевизора

Аз детето | 2022-09-08

„Лампът“ отново ще ни забавлява пред телевизора

Може ли малка топка лабораторно вещество да създаде истински хаос? Лампът доказва, че е възможно. Учените са го изобретили, но не са очаквали, че едно живо, променящо формата си същество ще бъде толкова опърничаво. Лампът използва своята хитрост и приспособимост, за да избяга от лабораторията винаги, когато му се появи възможност. Той вече познава всяко кътче на градския музей, преобразявал се е в други герои, а в новите епизоди на 3 и 4 сезон, учените ще трябва да го преследват в нови приключения.

Лампът и един от изобретателите му случайно се озовават на екзотичен остров. Ще трябва да се приберат по някакъв начин, но как? Те ще се опитат да се сприятелят с жителите на острова, но комуникацията не е тяхна силна страна. Ще се намеси и втори учен, но тогава объркването ще стане още по-голямо. В друг епизод, Лампът ще бъде успешно заловен. Но ще намери приятел дори в тази ситуация – стажант в лабораторията, който ще реши да му помогне.

Вече стартираха новите епизоди от сезон 3 и начало на сезон 4. Те ще бъдат излъчвани измежду другите предавания в програмата на Boomerang.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град