Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Играта започва със „Супер Марио Bros.: Филмът“ от следващата година в кината

Играта започва със „Супер Марио Bros.: Филмът“ от следващата година в кината

Аз детето | 2022-10-13

Играта започва със „Супер Марио Bros.: Филмът“ от следващата година в кината

През март 2023 се отправяме към Гъбеното кралство за едно от най-великите киноприключения на годината – „Супер Марио Bros.: Филмът“. Еталоните за качествено забавление в своите области, Illumination и Nintendo, обединяват сили, за да пренесат на големия екран по нов и вълнуващ начин едни от най-иконичните и разпознаваеми герои на развлекателния бизнес – братята Марио и Луиджи.

Първият трейлър на „Супер Марио Bros.: Филмът“ само повдига завесата към неповторимата атмосфера на филма и разкрива амбициозния мащаб на изключително цветната и забавна анимационна продукция, която гарантира, че светът на Марио ще оживее по начин, какъвто не сме виждали до този момент в кината. За разлика от много други подобни филми, които разчитат предимно на носталгията и на редица препратки към своя обичан от милиони първоизточник, Супер Марио Bros.: Филмът отдава заслужена почит на популярната поредица от игри, но акцентира най-вече върху своите пълнокръвни герои и пленяващата, но обгърната в мистерия история, гарантирайки пълноценно изживяване за всички зрители в киносалоните, независимо дали са почитатели на Марио или за първи път се сблъскват с него и фантастичната му вселена.

Режисьори на Супер Марио Bros.: Филмът са Арън Хорват и Майкъл Йеленик („Малки титани: В готовност! Филмът“), по сценарий на Матю Фогъл („Миньоните 2“). Продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и създателят на Марио и поредицата игри Mario Bros – Шигеру Миямото. Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и др.

Играта започва със „Супер Марио Bros.: Филмът“ от 31 март само в кината на 2D и 3D, дублиран и субтитриран.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град