Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-хубавите и интересни филми за кучета, които да гледате този уикенд

Най-хубавите и интересни филми за кучета, които да гледате този уикенд

Аз детето | 2023-09-29

Най-хубавите и интересни филми за кучета, които да гледате този уикенд

Вземете пуканките и се настанете удобно на дивана, защото е време да намерите новия любим филм за кучета на всяко дете. И за да не се чудите из множеството филми на тази тема, създадени през годините назад, ние избрахме някои от най-добрите филми за кучета на всички времена, които са забавни за цялото семейство и са идеални за филмови вечери през уикенда! Ето някои от най-добрите филми за кучета за деца.

„101 далматинци“

И оригиналният анимационен филм на Дисни, и римейкът с хора от 1996 г. с участието на Глен Клоуз като Круела Де Вил са забавни филми за любителите на кучета от всички възрасти. Проследете историята на очарователните далматински кученца, които свалят от власт Де Вил и нейните приятели и осуетяват нейната мания за кожата им.

„Лейди и Скитникът“

Този романтичен филм изследва как две кученца от различен произход се влюбват въпреки различията си. Lady and the Tramp на Disney също получи римейк с актьори през 2019 г., така че ако вече сте влюбени в оригинала, може да се забавлявате да гледате истински кучета в ролите на Lady и Tramp.

„Бетовен“

Бетовен, гигантският 180-килограмов санбернар, спасява деня отново и отново за децата от квартала. Но той се изправя пред истинско предизвикателство, когато той и децата му трябва да премахнат злия ветеринар д-р Варник, който лъже, че Бетовен е агресивен. В този филм от 1992 г. има много физическа комедия, която ще ви накара да подскачате от радост и смях.

„Болт“

8-годишната Пени и нейното куче Болт участват в научнофантастичен приключенски телевизионен сериал, в който Болт е получил суперсили. Но тъй като Болт смята, че шоуто е реалност, той бяга и тръгва на пътешествие, за да „спаси“ Пени от главния злодей в шоуто с помощта на бездомна котка и весел хамстер.

„Въздушният Бъд“

Този емблематичен филм от 1997 г. за голдън ретривър, който играе баскетбол, е история за добро настроение, която никога не остарява. След като Бъди е спасен от дете на име Джош, той връща услугата, като използва невероятните си баскетболни умения, за да помогне на отбора на Джош да спечели шампионата.

„Франкенуини“

Frankenweenie на Тим Бъртън е забавен поглед върху класическата история на Франкенщайн за момче, което връща към живот кучето си Спарки. Тъй като филмите на Бъртън могат да бъдат малко зловещи и мрачни, този филм се препоръчва за деца, които са малко по-големи и които може би вече са фенове на другите филми на Бъртън.

„Заради Уин-Дикси“

АннаСофия Роб играе ролята на Индия, самотно дете в нов град, което пожелало приятел и намерило Уин-Дикси, палавото куче, което помага да се научат недружелюбните жители на града как да се забавляват и да се обичат отново. Because of Winn-Dixie е базиран на едноименния бестселър от 2000 г. на Кейт ДиКамило.

Вижте още:



Коментари
1 коментар

Данчо Асенов, 26 г.,

Публикувано на 06.01.2024

искам да гледам наи новите филми и ми препоръча вашия саит

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град