Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Епично киноприключение ни призовава с „Пес патрул: Суперфилмът“

Епично киноприключение ни призовава с „Пес патрул: Суперфилмът“

Аз детето | 2023-10-02

Епично киноприключение ни призовава с „Пес патрул: Суперфилмът“

Ставаме свидетели на героични подвизи с несравними размери, защото кутретата от „Пес Патрул: Суперфилмът“ атакуват кината – по-бързи, по-смели и по-силни! Новата продукция запазва всички обичани от феновете елементи, като същевременно ни готви още толкова много – много сърцераздирателни моменти, много смях и не на последно място – много екшън!

Paramount Pictures подготвиха подобаващо публиката за невъобразимото киноприключение, което ни очаква, със свръхголяма и свръхвълнуваща суперпрожекция, която ще остане в историята точно като обичаните от толкова поколения герои, защото филмът счупи световния рекорд на Гинес за най-много кучета, присъстващи на филмова прожекция. Десетки семейства и техните косматковци се събраха миналата неделя в Лос Анджелис, Калифорния по случай премиерата на филма. 299 пухкави приятелчета от всякакви породи и размери се присъединиха към предизвикателството и заслужено си отвоюваха официалния сертификат, който признава рекордното им постижение, изпреварвайки предишното, поставено през октомври 2022 г. със 199 кучета.

А историята на любимците ни от Пес Патрул започва така: когато вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити, той дава на кученцата от Пес патрул суперсили и ги превръща в могъщи герои – Суперлапи! За най-малкия член на екипа – Скай, новата ѝ дарба е сбъдната мечта. Но нещата се влошават, когато съперникът на бандата Хъмдингър излиза от затвора и се съюзява с Виктория Ванс – обсебен от метеорита луд учен, чиято цел е да открадне необикновените заложби на патрула и да се превърне в суперзлодей! Докато съдбата на града виси на косъм, кученцата трябва да спрат враговете си, преди да е станало твърде късно, а Скай ще открие, че дори най-малкото кутре може да направи най-голямата промяна.

„Пес патрул: Суперфилмът“ ще ни завладее, ще ни забавлява, но и ще ни вдъхнови и ще ни напомни колко важни са ценностите като смелостта, приятелството и работата в екип. От Книгата за рекордите на Гинес до големия екран – присъединяваме се към отбор Суперлапи и „Пес патрул: Суперфилмът“, който вече е в кината от 29 септември 2023 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град