любопитно

Начало | любопитно | На бас, че можем да познаем любимата ви Дисни анимация само с няколко въпроса!

На бас, че можем да познаем любимата ви Дисни анимация само с няколко въпроса!

Аз детето | 2017-04-18

На бас, че можем да познаем любимата ви Дисни анимация само с няколко въпроса!

Детството е един от най-прекрасните периоди в човешкия живот, затова му се наслаждавайте колкото можете повече! Сега това може и да ви се струва просто бръщолевене от наша страна, ама ви казваме като хора с опит, че е наистина вярно. Естествено и да си възрастен има своите предимства, като например липса на домашни и това, че понякога можеш да правиш каквото решиш, но в сравнение с всички задължения е едно нищо. Докато си дете ти живееш в един пъстър и вълшебен свят, в който чудесата се сбъдват, а доброто винаги побеждава злото. Като се замислиш, също като в любимите ни анимационни филми. Всеки знае, че няма по-голямо забавление от това да си пуснеш любимото филмче и да се потопиш в паралелния свят на обичаните от теб вълшебни герои. Част от популярните анимации се оказват еднакво примамливи както за малките, така и за порасналите деца.

Днес все по-често може да видим как човек на средна възраст ентусиазирано чака да види в киносалона продължението на „Аз проклетникът“ или се смее с глас на новото продължение на „Ледена епоха“. Каквото и да си говорим и мислим всички обичат анимационните филми или поне няколко от тях. Вие също си имате любима анимация от незабравимите филмчета на Дисни, нали? А как ще реагирате ако ви кажем, че само с отговорите на няколко въпроса от ваша страна можем да познаем коя е тя. Не вярвате ли? Защо не опитаме тогава?

Отговорете на въпросите, като запомните или запишете всяка буква на съответния отговор, след това погледнете и в резултатите за тази буква и сме почти напълно сигурни, че ще останете доста изненадани!

1. Анимации с какви главни герои харесвате повече?
а. животни
б. хора
в. и двете
г. предпочитам предметите да оживяват

2. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?
а. син
б. жълт
в. зелен
г. червен

3. Кое от изброените животни мислите, че е най-готино?
а. лъв
б. тигър
в. сова
г. северен елен

4. Злодеят от любимият ви Дисни филм е?
а. стар
б. мускулест
в. много умен
г. космат

5. Кой от изброените плодове бихте предпочели?
а. ябълка
б. портокал
в. ягода
г. пъпеш

6. Ако можехте да имате магическа сила, каква щеше да е тя?
а. летене
б. четене на мисли
в. телепортация
г. суперсила

7. Коя от изброените филмови песни ви харесва най-много?
а. Under the Sea
б. Hakuna Matata
в. Let it go
г. Be Our Guest

8. Кой от изброените зеленчуци ви харесва най-много?
а. зеле
б. морков
в. царевица
г. чушка

9. Ако можехте ей сега да се пренесете на място от Дисни филм щяхте да отидете в?
а. подводния дворец на Малката русалка
б. къщата на джуджетата от Снежанка
в. Арендел
г. голямата библиотека на Звяра

10. Любимият ви сезон е?
а. лято
б. есен
в. зима
г. пролет

Готови ли сте за резултати?

Ако имате най-много „А“ то със сигурност сте фенове на „Малката Русалка“! Животът под водата пълен с красиви риби, изключително интересни водорасли и много магия е именно за вас. Песента на делфините, странната красота на октоподите и веселото плуване с рибите – това е животът за вас. Кой има нужда от хора или земя, нали?

Ако имате най-много „Б“ то най-вероятно тайничко се наслаждавате на историята на Снежанка! Забавно е да вярваш, че някъде в гората живеят седем джуджета и че един ден ти може случайно да попаднеш в тяхната къща. Вярно, че Снежанка не е най-умната принцеса на света, (защото кой взима ябълка от напълно непознат дошъл на вратата му), но пък е красива, нали?

Ако имате най-много „В“ то несъмнено сте фенове на „Замръзналото кралство“! Кой не би искал да има такива сили, че да може да си направи гигантска ледена пързалка за секунди или пък да създаде снежен човек, който говори и е суперзабавен. Не се притеснявайте ако често-често си припявате „Let it go, let it go I am one with the wind and sky Let it go, let it go You`ll never see me cry!“. Всички го правим все още!

Ако имате най-много „В“ то няма как да не харесвате „Красавицата и Звяра“! Магия, вълшебни заклинания и обикновени предмети, които могат да говорят и да ви предложат истинско гостоприемство като в най-доброто старо време са вашите любими неща. Харесвате филмите, в които има много магия и много любов. И където принцесите получават не само своето „и заживели щастливо“, но и много книги!

Познахме, нали? Дори и да твърдите, че не е така. Помислете: дълбоко в душата си наистина харесвате много точно този филм! ;-)



Коментари
2 коментара

Павелка , ,

Публикувано на 18.04.2017

В)

aleyna aleyna suleyman, 10 г.,

Публикувано на 14.05.2017

haresvami vsicko

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град