Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Можеш ли да вървиш срещу природата си? Ще разберем от новия хитов филм „Стихии“

Можеш ли да вървиш срещу природата си? Ще разберем от новия хитов филм „Стихии“

Аз детето | 2022-11-23

Можеш ли да вървиш срещу природата си? Ще разберем от новия хитов филм „Стихии“

Следващото лято ще се развихрят истински „Стихии“. На 16 юни Дисни и Пиксар ще ни разкрият един невероятен, фантастичен град, където представителите на четирите елемента на природата – огън, вода, земя и въздух живеят заедно в хармония. Но извън цивилизованото гражданско съжителство, възможно ли е да бъдеш близък с някого, на когото причиняваш физическа болка със самото си същество?

Главните герои в „Стихии“ са силната и огнена Пламена и забавният, но малко мекушав и носещ се по течението Лей, чието приятелство напълно преобръща представата на Пламена за самата нея и по-важното – поставя под съмнение досегашните ѝ вярвания и убеждения за света, в който живее.

Първият трейлър на „Стихии“ ни запознава с Пламена и Лей и разкрива част от необикновения им свят, обещавайки поредния филм на Дисни и Пиксар, който ще ни порази с ненадминато въображение, уникална анимация и най-важното, с оригинална история, която ще впечатли малки и големи. Филмът е вдъхновен от личната история на режисьора Питър Сон („Добрият динозавър“) и по-специално тази на неговите родители, които имигрират в Съединените щати от Корея през 70-те години на ХХ век – история на двама влюбени, преследващи мечтите си в колоритния свят на Ню Йорк, където езиците и културите се обединяват.

Сценарият на филма е дело на Бренда Ше („Как се запознах с майка ви“), продуцент е Денис Рийм („Колите 2“, „Добрият динозавър“), а изпълнителен продуцент е творческият директор на Пиксар Пийт Доктър („Таласъми ООД“, „В небето“, „Отвътре навън“).

„Стихии“ се развихрят от 16 юни само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град